06-01-2006, 07:34
|
|
|
חבר מתאריך: 15.01.05
|
|
אז ככה אני הייתי ועברתי לגיבוש חובלים ב12/02
ברמת העיקרון הכלא ותו דבר חוץ מהעובדה שתפגוש אחד שסיים שירות בצוללות (שלא אהב פלצנים שהיו איתי ששאלו איזה סוג אקדח מקבלים) ואחד שסיים קורס חובלים ואת רמד ההדרכה של חיל הים.
בעיקרון עובירםא ת המבחנים ומחכים שוב עוד ועוד זמן תלוי באיזה קבוצה היית במשך היום, אם התמזל מזלך ואתה מתאים לחובלים תזומן למומחים המעצבנים מקינן הר שפי תזומן עם עוד שישה חברה ויעשו לכם מבדקי קצונה מעצבנים. הכי חשוב זה לבוא עם חיוך ולצאת עם חיוך ולתת מה שאפשר , כי זה לא קשה, וסתכלס הכל בראש ולא לזיין בשכל יותר מדי ולא לתת לאחרים לרכוב עליכם.
כדוגמא- ביקשו מאיתנו לבחור מנהיג למשימה נבחר אחד בלי ששאלו אותי אפילו, שתקתי, אחרי זה היא אמרה האם מישהו מערער הרמתי את היד היא כנרהא לא שמה לב אחר כך שלאה עוד פעם ואם זה משימה אחרונה ואז היא שמה לב, והעבירה לי תמנהיגות של המשימה הבאה, ואז אמרה לשני שנבחר קודם לנסות לשכנע אותי לוותר, אבל לא וויתרתי והתווכחנו עד שהוא קצת התייאש וגם הבוחנת אז המשכתי בתור מנהיג. הכי חשוב תדאגו לשעון או תדאגו לאיש עם השעון זה מצרך יקר מאוד יקר בקטעים האלה, תדאגו לזמן וכבדו אותו!.
בעיקרון המשימות חלקן יצליחו חלקן לא.
בהרצאה שתעשה להם על נושא שכוח אל כי לרוב הם מחליפים נושאים ומוציאים על ההתחלה את כל הנושאים שאתם מבינים בהם להסתכל להם בעיניים!
אל תצעקו, אבל תדברו בכוח, תדברו בעוצמה ותראו שיש לכם השפעה.
ובהצלחה.
|