לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2006, 16:18
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כללי יום שלישי, חגיגות חג הקורבן בבריסל. מי בא?

ביום שלישי ה 10 בינואר יחגגו בבלגיה, במרכז האיסלמי בבריסל את עיד אל אדחה..

עיד אל אדחה מסמל את סוף החאג' (עליה לרגל) במכה.

בינתיים, שוק כבשים זמני נפתח בבריסל בשבוע שעבר לטובת המוסלמים החוגגים את חג הקורבן.

הרשויות האיזוריות של בריסל לקחו יוזמה לפתוח את השוק החדש. מוסלמים רבים ירצו לטבוח כבשה כחלק מהחגיגות.

כ 450,00 מוסלמים לערך, בעיקר ממרוקו, טוניסיה, אלג'יר, טורקיה ופקיסטן, חיים בבלגיה המונה אוכלוסיה של 10 מיליון.

Eid ul Adha to be celebrated on Tuesday in Belgium

Eid ul Adha (the feast of sacrifice) will be celebrated in Belgium on Tuesday 10 January, the Islamic Center in Brussels has announced.
Eid ul Adha marks the end of the Haj (pilgrimage) in Mecca.

Meanwhile, a temporary new sheep market was opened in Brussels last week to the benefit of Muslims who celebrate the festival of Eid-al-Adha.

The Brussels regional authorities took the initiative for the new market. Many Muslims will want to slaughter a sheep as part of these festivities.

An estimated 450,000 Muslims, mainly from Morocco, Tunisia, Algeria, Turkey and Pakistan, live in Belgium which has a population of 10 million.

http://www.irna.ir/en/news/view/men...78290171753.htm
גם אצלנו יש שווקי כבשים בזמן הזה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2006, 17:14
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
אני,בוודאי לא ראיתי את זה בעיניים
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "המנהג הזה בישראל"

כי אם הייתי רואה דבר כזה,הייתי בורחת כל עוד נפשי בי. ליד העבודה שלי יש משחטה,ואני משתדלת לא לעבור ברחוב הזה בדרכי לאוטובוס.

מנהג הכפרות מתקיים בכל הרחובות הראשיים של הריכוזים החרדיים. רק חלק קטן מהרבנים קורא למאמיניו לקיים את הכפרות בכסף,והרוב עדיין עושים את עם תרנגולים.
הנה,ככה שוחטים תרנגולים חופשי חופשי בשכונת מאה שערים בירושלים,ואף אחד לא חושב על הטראומה שנגרמת לילדים המסכנים.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.snunit.k12.il/week_issue/upload/SectionPages_files/Picture/white.jpg]

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 07-01-2006 בשעה 17:32.
ישן 07-01-2006, 17:31
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
שאלה אם כן
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אני,בוודאי לא ראיתי את זה בעיניים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי minimax
אבל זה קיים בכל הרחובות הראשיים של הריכוזים החרדיים. רק חלק קטן מהרבנים קורא למאמיניו לקיים את הכפרות בכסף,והרוב עדיין עושים את עם תרנגולים.
הנה,ככה שוחטים תרנגולים חופשי חופשי בשכונת מאה שערים בירושלים,ואף אחד לא חושב על הטראומה שנגרמת לילדים המסכנים.
אני לא יודע מאיפה יודעת שזה קיים בכל הרחובות הראשיים של הריכוזים החרדיים.

אולי זה קיים רק בחלק מהרחובות ואולי רק בצדדיים?

מאיפה הנתון שחלק קטן מהרבנים קורא למאמיניו לקיים את הכפרות בכסף ולא חלק גדול של הרבנים?\

מאיפה שהרוב עושים עם תרנגולים ולא עם כסף? ועל איזה רוב מדובר? רוב היהודים בכלל או רוב החרדים בפרט?, וחרדים יש לא רק בירושלים...

ומי אמר שיש לילדים טראומה מזה?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר