לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 10-01-2006, 16:18
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
מגעיל הגניקולוג פותח את הפה:"הגזענות והאלימות טבועה ומובנית בבית"ר והפכה ללחם חוקה"

כהנא חי בבית"ר ירושלים



"הגזענות והאלימות טבועה ומובנית בבית"ר והפכה ללחם חוקה. גזענות היא פולקלור, תרבות ומורשת גם יחד. זה ההווי וזו הרוח. רוח רעה. מחלת רוח". דוקטור אחמד טיבי לא נרגע ממופע האימים בסכנין ודורש להוציא את אוהדי בית"ר החוליגנים מחוץ לחוק
ח"כ אחמד טיבי


בית"ר ירושלים הפכה זה מכבר בית יוצר לגזענות, אלימות ושנאת ערבים. הקבוצה הפכה למפגע ויש לשקול להוציא את מאות אוהדיה החוליגנים אל מחוץ לחוק ומחוץ למגרש. "כהנא חי" בבית"ר ירושלים.



מפגן האלימות התורן של אוהדי בית"ר באיצטדיון דוחא בסכנין לא היה צריך להפתיע איש. גם תחושות הזעם, העלבון, הרתיעה והתיעוב שחשים אזרחים ערבים רבים כלפי קבוצת בית"ר ירושלים, אינן חדשות. הקבוצה הירושלמית הצהובה והשחורה הפכה מזמן שם נרדף לסיוט עבור האזרח הערבי.



הגזענות והאלימות טבועה ומובנית בקבוצה הזו והפכה לחם חוקה. גזענות היא פולקלור, תרבות ומורשת גם יחד בבית"ר. זה ההווי וזוהי רוח הקבוצה. רוח רעה. מחלת רוח.

שחקנים ערבים, אזרחים ערבים, האוכלוסייה הערבית בכללותה ונבחרי ציבור ערבים, היו למשיסה עבור אוהדי בית"ר. גם פרנסיה ופטרוניה של הקבוצה המכוערת הזו אסור שיינקו מן החרפה.



[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/700721/sport2_wa.jpg]


התפרעויות בסכנין (צילום: ראובן שוורץ)





יש להוקיע אלימות במגרשי כדורגל. לא אבנים ולא נפצים. ועל השחתת האצטדיון שאנחנו עמלים על טיפוחו ושדרוגו הנהלת בית"ר חייבת לשלם בתביעה אזרחית של עיריית סכנין. מאות מאוהדי בית"ר התפרעו בתוככי המגרש במופע אימים שנמשך כשעה וחצי מול עיני המשטרה האפטית.



תארו לכם מצב שבו מאות מאוהדי סכנין מתקיפים בתוך 'טדי' את מאמן בית"ר ואת כוכבי הקבוצה ותוקפים את עמדת השידור. כמה זמן היה לוקח למשטרה כדי להפעיל אלות, פרשים ואולי גז מדמיע, וכמה מאוהדי סכנין היו נעצרים או מוצאים את עצמם מרוסקים בבית חולים?





אהוד אולמרט ראה לא פעם את המראות ושמע את הקולות, אך טרם הגיב. חשוב שדבריו יישמעו. האוליגרך גאידמק קיבל את התופעה כמובנת מאליה בראיון עיתונאי ורק אחרי שהסבירו לו שגזענות זה פוייה ויש לגנותה, לפחות מהפה אל החוץ, סינן משהו.



אין לגלות יחס סלחני כלפי גזענים, אין לתמוך כלכלית בקבוצה גזענית, ואין דו-קיום עם גזענות. וגם אצלנו, על מספר אנשים להפסיק את החנופה כלפי בית"ר. אין גם להשתעשע ברעיון של שחקן ערבי בקבוצה. בית"ר אינה ראויה לכבוד של הכללת כוכב ערבי בשורותיה.



אחרית דבר: יש לנו עסק עם מפגע תרבותי ודמוקרטי ששמו בית"ר ירושלים. כהנא אולי מת, אבל הוא חי בבית"ר.

YNET
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר