לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2006, 09:50
  אלירן ב אלירן ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.05
.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "יש מקרים ביום סיירות שרושמים מטכ"ל כאופציה שניה ומקבלים מטכ"ל?"

על סמך מקרים שאני מכיר האפשרות היחידה שתקבל מטכ"ל אם סימנת מטכ"ל כאופציה השניה שלך זה אם סימנת אופציה ראשונה חובלים. לא שמעתי בחיים על מקרה שמישהו סימן מטכ"ל אופציה שלישית וקיבל מטכ"ל.
ל HU99 - למה אתה חושב שלמטכ"ל זכות בחירה ראשונה?
אני לא יודע איך מתבצעת הבחירה אבל מבחינה הגיונית לא ישלחו מישהו למקום שהוא סימן אותו כעדיפות שלישית, אני חושב ( על סמך מקרים רבים מהיום סיירות שלי וממקרים של חברים ) שהבחירה בכלל מתבצעת באופן הבא: אם מישהו היה ממש טוב אז יש לו שתי אפשרויות מטכל או שייטת ואז פשוט הולכים לפי שאלון ההעדפות שלו אם הוא סימן מטכל מעל שייטת הוא יקבל מטכל ולהפך.
אני יכול להגיד לך מהיום סיירות שלי שהשניים הכי טובים בקבוצה שלי ( והכי טובים באופן ברור ) עם התוצאות הכי טובות בהכל ביקשו וקיבלו שייטת. היה עוד אחד איתי בקבוצה שהיה מאוד טוב ביקש חובלים עדיפות ראשונה וקביל שייטת שזה העדיפות השניה שלו. מה גם אם תשים לב שאין מקרים ( לפחות אני לא שמעתי על כאלה )שמישהו ביקש שייטת ראשון וקיבל מטכ"ל או להפך.
בד"כ מי שמסמן מטכ"ל או שייטת עדיפות ראשונה והיה טוב ביום סיירות מקבל את מה שביקש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר