לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2006, 15:43
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני בעצמי כתבתי שזה מה שיקרה , חשבתי שיעבור עוד לפני הבחירות
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "אין לך מה להסכים איתי, הכתובת היתה רשומה על הקיר"

מופז כנראה הקדים אותו .
אבל איזה סוסים עדיף לליכוד להחזיק בארווה? את שלום הטרויאני או את חזן וגורולובסקי החלמאים?
התגובה של קדימה היא אכן אוטומטית . גם אם אבו מאזן היה נבחר בליכוד היו אומרים שזו רשימה ימנית קיצונית. מי קיצוני שם? שטייניץ? שלום? כחלון? איתן? סער? ארדן (גם הוא היה ב"מורדים")
? בקיצור שטות מוחלטת.
הרשימה המתונה הזאת + הקול הרוסי יובילו את הליכוד חיש מהר ל 20 מנדטים לדעתי . זה בסקרים . בקלפי יש כאן בהחלט פוטנציאל ל 25 ואם רובם מגיעים מקדימה שמפסידה סה"כ 10 מנדטים - אז כלום עוד לא סגור . אחרי הבחירות צריך להרכיב קואליציה . אם קדימה זוכה במקום הראשון , עם מי היא עושה את זה?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-01-2006, 15:53
צלמית המשתמש של dododo
  dododo dododo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.02
מי שמחפש מרכז הולך על קדימה, שם הגלרייה יותר טובה
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אני בעצמי כתבתי שזה מה שיקרה , חשבתי שיעבור עוד לפני הבחירות"

כי אם החמישייה הפותחת של קדימה היא אולמרט, פרס, לבני, שטרית ומופז היא גוברת בקלות על נתניהו, סילבן (רב עם נתניהו) כחלון (בחור חביב, אבל לא בשל להנהגה), ארדן וסער (בחורים מצויינים, פרלמנטרים חרוצים, נאמנים וישרים, אבל לא בשלים עדין להנהגה בכירה)

ייתכן ואני לא לגמרי אובייקטיבי, אבל מבחינת רזומה, החמישייה של קדימה לוקחת את זו של הליכוד.

הימנים יברחו לליכוד לאחר שזרק את המורדים (הנאמנים ?) הספרדים יברחו לש"ס - כחלון לבדו לא עושה להם את זה , על כחלון אחד יש עשרה כמו הדוקטורים לנדאו שטייניץ נווה ושאר האשכנזים. - אתה אומר 25 ? אני אומר 17 זה הרבה.

ישן 13-01-2006, 15:25
  pakpak pakpak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.02
הבכירים רבים - הפשפש משה כחלון עולה ! זה מדאיג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "יועצו של שר החוץ סילבן שלום: עם כל הכבוד לנתניהו, הוא לא נותן פה הוראות"

הבחור יוכל להסביר לפרץ היטב מהו וישר. ברזומה שלו רשום כי הוא כיהן בן השנים 1987-2001 כמנכ”ל שתי חברות העוסקות בייבוא ושווק מוצרי רכב - מעסיק כ - 30 עובדים. אני יכול לספר לך שבפועל, לפני כניסתו לפוליטיקה, הוא ניהל עסק קטן להפליא, רק לפני שנים אחדות הוא הרכיב לי רדיו טייפ בחנות הצנועה שלו להרכבת אביזרי רכב בחיפה. החברה השנייה הרשומה ברזומה היא כנראה העסק הסמוך של אחיו - פנצ'ריה וחנות לממכר צמיגים. 30 עובדים זה כולל את סבתא שלי עליה השלום.

במקביל לפעילותו העיסקית "הענפה" הוא היה פעיל מרכזי של הליכוד בחיפה. בן היתר הוא קידם את ענייניהם של איציק מרדכי ולנדאו בקרב אנשי הליכוד בעיר.

מאוחר יותר כשלנדאו התמנה לשר לביטחון פנים הוא מינה את כחלון לראש הלישכה שלו.
בבחירות שבאו לאחר מכן כחלון כבר למד את רזי המקצוע והצליח להיבחר כח"כ. עכשיו איפה הוא ואיפה מרדכי ואיפה לנדאו.
מקום שלישי בליכוד - לא יאומן.

אתה שואל מה הוא יהיה? הוא מתאים לכמה תפקידים.
שר החוץ - אם סטיב יכול אז למה הוא לא?
שר אוצר - כי הוא גילגל עסקים חובקי עולם.. בעיר התחתית בחיפה.
שר הפנים - כי המדינה במילא על הפנים.
שר הביטחון - כי בביטחון פנים הוא כבר צבר התמחות ארוכה.
שר התחבורה - כי במילא אף שר תחבורה לא עושה כלום - שאל את גבאי.
השר לענייני ערבים - כי יש לו נסיון רב עקב המגע היום יומי עם הערבים שעבדו אצלו.
שר העבודה והרווחה - כי הוא הפסיק לעבוד ובמהירות שיא הגיע לנחלה ולרווחה.

בקיצור - אל תזלזל בו. הוא מתאים למולטי תפקידים. הוא דיל השנה!
אם הוא יכול ...... כמעט לכל אחד יש סיכוי ! כמעט, חוץ מאלו שאין להם סיכוי לעולם. מה לעשות - צריך כישורים מינימליים.

כל הכבוד והיקר לאמא כחלון. את אשה נחמדה ובנך הוא בחור נחמד אבל סוגית הגרעין האירני ויחסי החוץ והכלכלה של מדינה לא נסגרים מעל סירי התבשילים אלא במקומות בהם צריך כישרון ומנהיגות לאומית עם אחריות וחזון להוביל מדינה בעיתות שלום ובעיתות מלחמה. לשם כך צריך הכשרה והכנה של שנים.

שבת שלום למשפחת כחלון ושמחים בשמחתכם הפרטית אך מודאגים מאוד מהמשמעויות הלאומיות של בחירת איש נחמד (וזהו !) למס' 1 בפריימריס במרכז הליכוד - מרכז הדילים והבחישות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר