לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2006, 22:17
  wess wess אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.05
שאלון יח"ש.. שוב...

אז ככה, קיבלתי מנילה לא מזמן ואין לי מושג איך למלא אותה, אני רוצה סטילים ואם לא מוד"ש.
הבעיה היא שנגיד וסימנתי 5 סטילים ועשיתי גיבוש ולא עברתי או לא יודע מה, לא התקבלתי לסטילים. במקרה כזה מסתכלים על שאר העדיפויות שלי שסימנתי. הבעיה היא שאמרתי לאבא שלי שהכי טוב (כנראה...) לסמן מוד"ש עדיפות ראשונה ואחרי זה גולני וגבעתי.
אבל הוא אמר לי שהוא לא ממש רוצה שאני ילך לשם (וגם אני לא ממש רוצה את האמת) ובכל מקרה יש פה מצב אבסורדי שאני בעצם מסמן כעדיפות משהו שאני לא רוצה.

אני מבין את ההגיון של יחידות מבוקשות יותר ומבוקשות פחות, אבל עדיין, יש איזשהו סיכון שאני אגיע למשהו שאני לא רוצה בכלל ואבא שלי אמר לי שהוא מעדיף שאני אסמן נ"מ, במקרה שאני מסמן נ"מ הבנתי שאני בטוח אגיע לשם (רוב הסכויים, ואותו דבר תותחנים ושריון).

בקיצור אני מבולבל ואין לי מושג איך לסמן, יש לי עוד שבוע בערך עד שאני צריך לשלוח.
ושוב אני רוצה גיבוש סטי"לים ואם לא זה אז מוד"ש כעדיפות שנייה.
אני צריך ממכם עזרה, ממי שיודע ולא יגיד לי סתם לסמן X או Y. אני לא רוצה ממש משהו אחר ממה שמציעים שם חוץ מסטיל או מוד"ש.

תנו את דעתכם, לי כבר אין מושג מה לעשות.

תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר