לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2006, 17:55
  Desert Seagull Desert Seagull אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.04
ככה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בנציי שמתחילה ב "חיל המודיעין - עיצוב גרפי ומחשבים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנציי
עוד קצת פרטים - לשאלון מילוי פרטים שקיבלתי צורף הדף הירוק של איתור חמ"ן ובו הוסבר עד מתי צריך
לשלוח את השאלון, לאן ובלה בלה.. אבל לא היה רשום לאיזה חיל זה קשור.

כתבת בעצמך - שייך לאיתור חמ"ן ואפילו בכותרת ההודעה שלך כתוב חיל המודיעין, אז מה השאלה פתאום איזה חיל זה? כתבת בעצמך!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנציי
בנוסף הנציג שהתקשר אליי גם הוא לא אמר לי באיזה חיל מדובר הוא רק אמר שזה משהו מובחר ומסווג. אם מישהו עבר פה את ההליך הזה אז שישתף אותי בפרטים חיוניים בבקשה.
בתודה בן.

בהרבה מקומות לא אומרים למה הם שייכים, לא רק בחיל המודיעין. לרוב זה שטויות, כי לכל דבר מסווג ישנו תיאור בלתי מסווג (לטובת הציבור במדיה ולטובת מלש"בים). הדבר נעשה כדי להרעיל את אנשי היחידה שהם אולטרה-מסווגים וכדי להעלות את המשמעת לגבי בטחון מידע (ב"מ, אין יותר כזה דבר ב"ש).

לגבי מובחר ומסווג - כל חיל המודיעין אוהב לראות את עצמו כמובחר ומסווג. לרוב זה נכון. מעטים הם התפקידים בחיל אשר אינם מובחרים ומסווגים. ולגבי עיצוב גרפי, ישנם מספר תפקידים החייבים ידע בנושא - בין אם עיצוב אתרים, ובין אם עבודה עם תוכנות להדמייה תלת מימדית לצרכים מיוחדים.
עד כאן.
בהצלחה.

בחיי הרגת אותי עם השאלה איזה חיל זה....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2006, 13:16
  בנציי בנציי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל בנציי
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ace23 שמתחילה ב "אוקיי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ace23
התבלבלת... בסדר המשכנו, אבל אתה שואל איזו יחידה זו בתוך חיל המודיעין? דבר ראשון אף אחד מאיתנו לו ראש אמ"ן ככה שהסיכוי שנכיר את היחידה הוא קלוש, חוץ מזה והרבה יותר חשוב אף אחד לא יגיד לך את מהסיבה הפשוטה שזה מסווג. אז בוא נגיד את זה ככה, לך לראיון (כל הראיונות בצבא הם אותו הדבר, "אותה גברת בשינוי אדרת") ותאמין לי שאם תשאל הם יענו לך הכי טוב שהם יכולים חוץ מזה הם יגידו לך כל מה שאתה צריך לדעת.

טוב אז כמו שאמרת הראיון דומה לשאר הראיונות שעוברים בצה"ל.. די דומה לראיון האישי בצו ראשון(תחביבים, מה אתה לומד, ספר על עצמך, חברים, צופים, מה רוצה לעשות בצבא וכו').
ואני עדיין לא יודע על איזו יחידה מדובר הם לא אמרו לי למדות ששאלתי.
הם רק אמרו לי שעוברים הכשרה של 7 חודשים, שירות בבסיס סגור וכנראה רחוק מהבית, צוות מצומצם עם יכולות גבוהות מאוד.. זה כל מה אני יודע.
תשובות עוד שבועיים נראה מה יהיה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר