לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2006, 01:57
  shay13 shay13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.06
תשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netanel_hadad שמתחילה ב "שאלה לגבי גדנע"

לגבי השאלה שלך, כן, אתה יכול לנסות להתקבל למטכ"ל וזה לא יפריע להליך הגיוס שלך לשייטת
הרבה אנשים שעברו גיבוש לשייטת הולכים לנסות את מזלם במטכ"ל כדי שאז תהיה להם האפשרות לבחור מה הם מעדיפים.
זה פועל גם לשני הכיוונים.. (מטכ"ל לשייטת ולהפך..)
כן, אין לזה השפעה לזה שאתה אמור להתגייס לשייטת
למען האמת, יש לא מעט מקרים בהם אנשים שכבר עברו גיבוש, ואמורים להתגייס לשייטת, פתאום מחליטים שבא להם מטכ"ל ועוברים לשם.
גם מטכ"ל וגם שייטת רוצים כמה שיותר אנשים כדי שיוכלו לבחור את בדיוק מי שהם רוצים ובגלל זה הם רוצים כל אחד.
למשל, בד"כ מסיימים את מסלול השייטת רק בסביבות ה 50% ממי שבאמת התגייס למסלול..
אם היית בגדנ"צ אבל לא עברת את הגיבוש, אתה עוד זכאי להגיע ליום סיירות. אם אתה עובר את יום הסיירות בהצלחה (לשייטת) אז אתה זכאי להגיע לגיבוש. אם גם אותו לא עברת, הדרך האחרונה להגיע ליחידה היא אחרי שהתגייסת באמצעות טופס 55 (שינוי שיבוץ), במידה והבקשה שלך התקבלה (מה שקורהבד"כ במקרים חריגים, במיוחד אם כבר היית בשני גיבושים..) תוכל להגיע שוב לגיבוש ואם במידה תעבור אותו, תצטרף לצוות הבא שיתחיל את של המכין (כאמור, תלוי לאיזה רובאי אתה מוסמך).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2006, 00:57
  האיש שראה הכל האיש שראה הכל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netanel_hadad שמתחילה ב "שאלה לגבי גדנע"

אוהד..קח עצה
אל תקח כאן שום דבר ברצינות , אל תשכח שאתה גולש בפורום שחי על-פי מידע של ISAYERET
מאחר שגם הידע שלך שווה לתחת כי הוא לא נכון ברובו, אני מציע לך עצה להמנע מלהגיב על דברים שאתה לא מבין בהם..
אתה עדין לא חייל, ואתה עדין לא עוסק במערכת הבטחון , אז ככה שאין לך טעם להגיב על נושאים שאינך מבין, דוגמא, אני לא מגיב בפורום פיסיקה בדיון על פיסיקה גרעינית, מהסיבה הברורה שאני לא מבין בזה כלום.

אני לא אומר אם צדקת או טעית..אבל לאחרונה אני רואה המון שטויות שאתה כותב, ומבירורים פשוטים מסתבר שאתה טועה לא פעם..

אני לא קורא עליך תיגר כאן, אני פשוט מסביר לך שאתה טועה בנושא הזה יותר מידי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:48

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר