לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 03-02-2006, 01:12
  לאורו נלך לאורו נלך אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.10.04
הודעות: 439
שלח הודעה דרך ICQ אל לאורו נלך שלח הודעה דרך MSN אל לאורו נלך
התמונה לאתגר+המתכון...

טוב, מכיוון שלא אכלתי הבוקר ארוחת בוקר (לצערי, ישנתי... )
ובארוחת צהריים היה "אוכל"... (שוב )
הגעתי הביתה , ופיגנתי לעצמי א-ו-כ-ל.

לפני זה אני חייב להקדים, כרגיל לצערי כשאני מבשל (וזה קורה ברוך ה' לעתים קרובות... ) אני לא מבשל על פה מתכונים/מרשם קבוע, פועלים לפי הרגש, אז סליחה אם לא כתוב פה כמויות... 8)

(עוד דבר, תמיד אמרו לי שההערכות שלי על הפנים, אז לא להסתמך על מה שכתוב בסוגריים, טוב?)
אז ככה:

שמתי במחבת:
שמן, נתתי לו להשפך... (מעריך רבע כוס בערך)
דבש, הרבה יותר (לפחות חצי כוס)
חרדל, מה שהצלחתי לגרד מתוך הקופסא (היו שם 2 כפות ועוד טיפה)
גרגירי חרדל (שוב, בערך כפית וחצי+)
רוזמרין, 7-8 עלים
שום, 5-6 שיניים חתוכות לרבעים/שישיות
פלפל שחור גרוס

הבאתי את הכל לרתיחה, אחרי שזה ממש ממש רתח, הנחתי בפנים 2 רבעים של עוף.
טיגנתי היטב משני הצדדים, עד שהתקבל גוון ממש ממש צהוב, והסירופ הסמיך.

הרתחתי מים בקומקום, ושפחתי על הבשר עד שהמים הגיעו למעלה מהחצי של הבשר.

הפכתי שנית את הבשר, כך שהחלק עם העצם (הזה שהוא מחובר למרכז הגוף) פונה כלפי מעלה, ככה הוא נהיה יותר רך.

השארתי על אש גבוהה, עד שהכל ממש ממש ממש רתח והתחיל להתאדות.

לאחר כרבע שעה-עשרים דקות, בדקתי את הבשר, ה"למטה" התחיל להשחים קמעה מהמחבת, הפכתי אותו, והמתנתי עוד כ7-8 דקות.

בניתיים הרתחתי עוד מים והכנתי פירה אינטסנט (כן, אני יודע שזה מג'ייף, אבל כשאני הכנתי אותו, זה יצא מדהים... )

ציטוט:
המתכון לפירה
שמים את הפירה בתוך הקערה, מעט שמן, פלפל גרוס, מלח גס, מוסיפים את המים הרותכים בהדרגה עד שאין את הפירורים המגעלים אבל הוא מספיק סמיך ונוקשה (אני לא סובל שהוא נוזלי) מוספים מעט בצל מטוגן (גם כן הזה שקונים בשקיות, כמה אפשר להשקיע???) וזהו, הפירה מוכן...


שיטחתי את הפירה בתוך צלחת חד-פעמית (אין לי כח לשטוף כלים...)
מעליו פיזרתי עוד בצל מטוגן, הנחתי את העוף, ובעזרת כף יצקתי מעל הכל הרבה רוטב מהמחבת..

(למה 2 חתיכות? פירגנתי לאח שלי גם כן ארוחת ערב... )

ואי אפשר בלי תמונה, נכון? :wink:


בתאבון!!!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2006/02/03/24028326.jpg]
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י carish1 בתאריך 03-02-2006 בשעה 05:20.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר