07-02-2006, 15:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
|
|
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "בנוגע לכך שהיו צריכים לידע שמדובר בחזיר, אני מסכים איתך ב-100%"
אפשר לומר שחיכיתי לשאלה הזו...
במקומות בהם אין לי היכרות עם הבעלים/ספקים אני לא אוכל כל סוג של בשר טחון החל בסלאמי, עבור דרך קבב וכלה בצ'וריסו. הנקניקים היחידים שאני מרשה לעצמי לאכול הם אלו המגיעים בצורת נתח או חלקי נתח שלם ושקשה לטעות בטעמם דוגמת פסטרמה לסוגיה, חזה בקר וכמובן סטייקים עסיסיים או שיפודים של חזה, כבד וכיו"ב.
כמו כן אני לא קונה בשר טחון בכל סופר או איטליז אלא במספר מקומות בו טוחנים מול עיני או שטוחן בבית, לא קונה בשר מתובל (הרבה לפני מקרה טיב טעם) וכו' ובטח תשאל אם אז אני בטוח... לא, אף פעם לא בטוח ואף פעם לא סומך בעיניים עצומות, לדוגמא, תמיד יכול להיות שהבשר לא טרי, בשר קפוא שהופשר, מוזרק ועוד כהנה וכהנה כ'טוב ליבו' של הנוכל התורן ...
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
נערך לאחרונה ע"י השף בתאריך 07-02-2006 בשעה 15:55.
|