לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2006, 13:30
  dudi_costa22 dudi_costa22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.05
בהזדמנות למכירה מספר דברים ! כדאי ושווה לבדוק!

למכירה שעון יד של דיזל אורגינל תוצרת איטליה רצועת עור אמיתית 250 ש"ח

למכירה משקפי שמש של ג'יאורג'יו ארמני אורגינל גם תוצרת איטליה שהולכות להיות פיצוץ בקיץ הקרב ובא
המחיר המקורי שלהן כיום ברשת חנויות אירוקה וזה בדוק ומוכח הוא 999 ש"ח ואתם יכולים לבדוק זאת
אני ערב לכך! המחיר שאני דורש הוא 300 ש"ח (המשקפיים במצב חדש ללא שריטות ללא שברים בקיצור ללא שום דבר ח-ד-ש-ו-ת!)

למכירה חליפת גלישה של בילבונג מידה S-M גם כן במצב חדש אולי נכנסתי למים 3 פעמיים 4 גג .
מחיר - 700 ש"ח (ומי שרציני יש על מה לדבר ואפשרי להסתדר על המחיר בנוסף הקונה יקבל מתנה חולצת לייקרה של בילבונג ששווה 220 ש"ח)

למכירה סאב של רוקפורד 12 אינ'ץ הכולל מבנה ופתח אוורור ענקי בצידו השמאלי הסאב הינו 200 וואט ו-200 RMS נקי , בקיצור אחלה סאב בכלום כסף רק -300 ש"ח
http://img208.imageshack.us/img208/5594/img00671mo.jpg

למכירה אוזניות של סוני MDR-V700 אזוניות מקצועיות ל-DJ או סתם אם בא לכם לשמוע בכיף מוסיקה בצורה איכותית ביותר . באמת האוזניות האלה אני יכול להמליץ לכם כדאיות ביותר גם אם לא תקנו ממני , אחלה אוזניות ביותר , נותנות לך ביצועים איכותיים ממש הרגשה כאילו אתה נמצא בדיסקוטק , לפי בדיקת מחירים שערכתי בשוק , בסוני ישפאר מוכרים אותן בסביבות ב-1100 ש"ח משהו כזה +- . בזאפ ניתן למצוא אותן במחיר הכי נמוך של 650 אולי יותר . שימו לב אצלי אני דורש עליהן רק 500 ש"ח בלבד!
מחיר כדאי ושווה ביותר , גם האוזניות הללו במצב חדש כמעט ולא השתמשתי בהן וחשוב לציין שאני לא DJ אז ככה שהן שומשו אך ורק לכיף האישי שלי . הן שמורות ביותר!

אחרון אחרון חביב למכירה חולצות כדורגל שח רוב הקבוצות הבחירות בעולם כגון: ברצלונה , ריאל מדריד , יובנטוס , מילאן ,אינטר , בוקה , וכו' וכו' וכו',, יש חולצות חדשות וישנן יד 2 ,
יד 2 - 100 ש"ח , חדשה 180 ש"ח (בעל הבית השתגעה)

חשוב לציין שכל המכירות הללו המחירים שלהם ברצפה מסיבה פשוטה אחת אין כאן שום טריקים ושום ק'אצים , מסיבה פשוטה אחת אני לחוץ לכסף ! ! !

תודה לכולם על הזמן שהקדשתם , למעוניינים אתם יודעים איך להשיג אותי
ביי ביי
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר