12-02-2006, 14:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.01.06
|
|
|
לא!
לא כל החרא בהנדסה. תלוי באיזה ראש אתה בא ובאיזו גישה אתה מגיע.
בעקרון בגדודים בהנדסה עושים את כל מה שהגדודים בשאר חטיבות החי"ר עושים, בט"שים, שמירות, מעצרים, הכול.
רק שבהנדסה יש לך + שאין בשום מקום אחר בגדודים. ההכשרה של הפלס, ההתעסקות בחומרי הנפץ והחבלה, שלפי דעתי הם מה שעושים את החיל הזה ליותר מושך ויותר מעניין מבחינת חי"ר מאשר כל שאר החטיבות.
בנוסף לכך, יש לך את יהל"ם, שהיא כבר נושא בפני עצמו(כדאי לך לערוך כמה חיפושים בפורום ולראות רק כמה דברים טובים יש שם, כמו כן תוכל לקרוא על הגיבוש של יהל"ם בעוגן המאמרים), יהל"ם היא יחידת העילית של חיל ההנדסה, יחידה מאוד מאוד מעניינת שכוללת בתוכה המון הכשרות ותכנים שלא נראה לי שיש במקומות אחרים. אם אתה שואף גבוה, תנסה להגיע לשם, אני בטוח שלא תתחרט או תתאכזב.
חוצמיזה, אני יודע שלא ממש אוהבים שמזכירים את זה אבל דוגמא טובה לכך שהנדסה זה לא חרא או "בלאי" היא הכתבה שפורסמה על המחס"ר של גדוד 603, שהרג הכי הרבה מחבלים בשנה שעברה.
זה מראה לך שלא משנה איפה, עושים את אותן הפעולות בהנדסה כמו בכל מקום אחר, ואפילו יש פעמים שהנדסה נמצאת טיפ טיפה מעל שאר החטיבות והכתבה היא הוכחה לכך.
כל זה כמובן ביחד עם ה + הקודם של הכשרת פלס וכל מה שקשור בחומרי נפץ וחבלה.
רק שתהיה בעניינים, אתה מגיע לחיל טוב מאוד, עם בסיס ברמה טובה. והאנשים? בכל מקום יש מבחר של אנשים טובים ופחות טובים, הכול תלוי באיזה מחזור תתגייס.
ד"א כנראה שנתראה בבקו"ם. :]
בהצלחה!
|