לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל החברים ובני משפחותיהם !!! :-) חג שמח !!! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבלב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-02-2006, 18:54
  Cobra1224 Cobra1224 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.04
סקס עם האקסית.

זה הסיפור שלי:
לפני כחודש נפרדתי מחברה שלי, אחרי קשר של שנתיים. היא בדיוק התגייסה לצבא ואני נפרדתי ממנה, חשבתי שזה יהיה הזמן הכי נכון לעשות את זה כי הטירונות קצת השכיחה את זה ממנה (למרות שהיא עדיין הייתה די שבורה). אחרי שבועיים היא חזרה לסוף שבוע בבית והציעה שניפגש ונעשה סקס.. אני התלבטתי הרבה זמן והיא קצת ניסתה לשכנע, בסוף הסכמתי.. אתם יודעים.. איך אפשר לסרב?
אז עשינו את זה, היה טוב ומאז המצברוח שלה השתפר.. הקשר בינינו גם השתפר ועכשיו זה מרגיש כאילו אנחנו ממש כמו ידידים טובים.. נפגשים מידי פעם, מדברים. יוצאים ביחד למקומות. אבל קשר אפלטוני כזה, בלי נשיקות, בלי נגיעות. השבוע היא שוב פעם חזרה, היא סיימה טירונות ואנחנו נפגשים.. כנראה נצא ביחד לאנשהו ואחרי זה נחזור לאחד הבתים (שלי או שלה) וסתם נשב ונדבר עד שיימאס ואז כל אחד לביתו. השאלה היא, מה אתם אומרים, לדעתכם זה יהיה נורא אם שוב פעם נעשה את זה או שאפשר לעשות את זה שוב ולהמשיך בקשר של ידידות? ז"א, לעשות את זה רק מתוך חרמנות ולא מאהבה ורגשות אחד לשני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר