לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2006, 23:10
  Jiffi Galil Jiffi Galil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.06
איפה אתה חי?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "יש שלושה גיוסים קרביים בשנה..."

כנראה לא עברת שום מיונים לכל דבר חוץ מקרבי?

יש *המון* ג'ובניקים ותומכי לחימה עם פרופיל 97. כל מי שיש לו קב"א מספקת יש הרבה חיילות שיכולים לשלוף אותו מקרבי אליהם(מודיעין, עתודה, חיל האויר, מצ"ח ואפילו דברים כמו נהג קרבי ותזמורת צה"ל. כן כן, יש לי חבר פרופיל 97 עבר גיבוש סטילים והתקבל אבל אז תזמורת צבאית החליטה שהם רוצים אותו וחסמו את הקרבי).

לדעתי *לפחות* 50% מהמתגייסים הם פרופיל 97. פשוט תעשה סקר כיתתי קצר לכמה יש בעיות רפואיות כמו בעיות עיניים או אסטמה או דברים כאלה, רוב האנשים הם בריאים(ואחוז האנשים שממציאים בעיות הוא זניח יחסית לכלל המתגייסים).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2006, 00:09
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Jiffi Galil שמתחילה ב "איפה אתה חי?"

התשובה שלי התבססה על השכבה שאני למדתי בה. בשכבה שלי היו בערך 250 איש מתוכם 120 בנים פחות או יותר, מבין אלה היו אולי 15-20 שהיו להם פרופיל 97 . יפה מאוד שאיפה שאתה לומד יש כמות גדולה של אנשים שרוצים קרבי ולא ממציאים בעיות, אבל איפה שאני למדתי כולם כמעט באופן מוחלט הורידו פרופיל ל-64 כשהמציאו בעיות או בכלל שהיו מעטים שהחליטו לא להתגייס לצה"ל. לי יש פרופיל 72, אין לך מושג כמה פעמים אמרו לי תוריד פרופיל ולא זכור לי פעם אחת שמישהו אמר לי להעלות אותו. הייתי בשלושה מיונים - 2 שהיו תפקידים ג'ובניקיים ואחד "קרבי" (קצונה ייעודית) שבכולם היה קומץ קטן של פרופיל 97. אולי אם הייתי עובר יותר מיונים הייתי יודע יותר טוב.....

ישן 28-02-2006, 15:21

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "התשובה שלי התבססה על השכבה..."

אז אולי כדאי שתלמד את העובדות לפני שאתה מדבר ולא סתם תדבר.

יותר מ80% מכלל המתגייסים הביעו רצון להתגייס ובמיוחד לקרבי, זאת אומרת לא הורידו פרופיל או משהו ואפילו בטח ניסו להעלות פרופיל. וגם ה20% שנשארו שלא הביעו רצון להתגייס לקרבי, רצו דברים אחרים ואף אחד לא אומר שהם ניסו להוריד פרופיל.

אני לא יודע באיזה בית ספר מוזר אתה למדת, אולי בית ספר שמאלני קיצוני כלשהו בתל אביב? בשכבה שלי, שהיא כ100 אנשים, היו בערך 10 אנשים עם פרופיל מתחת ל97, ועוד בערך 10 עם 82 או 97+סעיף כלשהו.

ישן 28-02-2006, 15:24
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Jiffi Galil שמתחילה ב "אז אולי כדאי שתלמד את העובדות..."

תיקון טעות - 80% מהמתגיסים לקרבי, הביעו רצון להיות בקרבי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 28-02-2006, 16:31
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Jiffi Galil שמתחילה ב "אז אולי כדאי שתלמד את העובדות..."

תראה, הבית ספר שלי לפחות ידוע בכך שאחוז הקרביים שלו הוא נמוך מאוד אז יכול להיות שאתה צודק. אתה אומר מינימום שבמינימום 50%, תבין דבר אחד, זה שיש למישהו פרופיל 82 או נמוך יותר לא אומר שהוא לא בריא אלא יש לו בעיה רפואית שמוגדרת קלה-קשה (ההגדרה של בריא היא שלבן אדם אין בעיה שמונעת ממנו לתפקד באופן פעיל לגמרי למעט פעולות פיזיות שונות). בעיה רפואית כזאת היא בדרך כלל אסטמה,פלטפוס,עקמת, בעיות ברכיים מספר גבוה במשקפיים וכו'. אין לך מושג כמה הבעיות האלה נפוצות. בעיניי, להגיד שמספר מורידי הפרופיל על בעיות שהומצאו הוא זניח, זה פשוט נאיביות כי אין לך מושג כמה אנשים כן עושים את זה. אני מכיר הרבה אנשים שהוריד פרופיל על מיגרנות שאין להם בכלל כי זה מבטיח להם פרופיל עורפי. אני לא יודע באיזה איזור אתה בארץ אבל אתה גר בתוך חממה. ברגע שתבוא באינטראקציה עם אנשים אחרים אתה תופתע לראות את חוסר המוטיבציה לשרת בקרבי. אתה אפילו אמרת בעצמך, מתוך כל המתגייסים לקרבי 20% לא רצו להתגייס לקרבי. זה רק אומר שה-20% האלה ניסו להוריד פרופיל ורובם כנראה גם הצליחו. מתוך המתגייסים האלה לא כולם פרופיל 97 כמו שגם בגיוסים של ג'ובניקים לא כולם פרופיל עורפי.

ישן 28-02-2006, 18:14

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "תראה, הבית ספר שלי לפחות ידוע..."

אתה מעוות לגמרי את המציאות.

קודם כל, 80% הביעו רצון לקרבי ולכן הם סביר להניח לא הורידו פרופיל. אז כבר יש לך 80% שהפרופיל שלהם מוטל רק על הבעיות הרפואיות שלהם וכנראה הם גם ינסו להעלות פרופיל(כמוני למשל, העלתי ל97).

מתוך ה20% האחרים, להגיד שכולם הורידו פרופיל זה ממש שטות גמורה. לכל החברים הקרובים שלי(כ11) יש פרופיל 97, ורק אחד מהם הוא הולך לקרבי כמוני ! זה שהם לא רוצים קרבי לא אומר שהם צריכים להוריד. רוב האנשים שלא רוצים קרבי כן רוצים מודיעין או עתודה או משהו שיועיל להם בהמשך. מי שהקב"א שלו נמוכה ושום חייל איכותי לא רצה אותו ואין לו דרך לצאת מקרבי והוא לא רוצה, אז כזה בנאדם בדרך כלל יוריד פרופיל. זה לא אחוז גבוה בכלל. אם אתה חושב שהרוב מורידים פרופיל אתה חי בעולם משלך. לשבור קצת מיתוסים, צה"ל זה לא ערוץ הילדים, מי שלא מתפנה בגיוס הולך לכלא או לתפקיד חרא, לא לשייטת13. ואותו דבר מי שמנסה להוריד פרופיל, צה"ל לא נותן לו בשמחה וששון. וזה שכמה עשו את זה, ממש לא עושה אותם מדגם מייצג.

ואגב זה רק בנים !
ובוא לא נשכח שכמעט חצי מהמתגייסים הן בנות, שהן לא צריכות להוריד פרופיל כי בשביל קרבי הן צריכות להתנדב, אז כבר קרוב לחצי מהמתגייסים תלוי רק בבעיות רפואיות.

ישן 28-02-2006, 21:50
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Jiffi Galil שמתחילה ב "אתה מעוות לגמרי את המציאות. ..."

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=147372 בתוך הלינק הזה מופיעה גם כתבה שסותרת את מה שכתבת והמאמר שהבאת. מה שאני הבאתי מראה את הנתונים שאני כתבתי- 20 אחוז מתוך המתגייסים לקרבי לא רצו להתגייס לקרבי. אתה באמת חושב ש-80 אחוז מכלל המתגייסים מביעים רצון לשרת לקרבי?
כמו שאמרתי בהודעה הראשונה- 3 גיוסים קרביים- מרץ-אפריל,יולי-אוגוסט,נובמבר-דצמבר. כל הגיוסים הקרביים בחודשים האלה הם בהיקף של לא יותר מ-3 שבועות. אפילו לא 20% מהמתגייסים הולכים לקרבי,אז אם 20% מתוך ה-20% האלה לא רצו קרבי אז זה כבר 16% שרצו קרבי, וגם לא לכל ה-16% האלה יש פרופיל 97 (אבל יש את אלה שנמצאים במודיעין,עתודה,מערך טכני,ת"ש,בנים יחידים וכו' שזה עוד אולי 10% מכלל המתגייסים).
במקרה שלא ידעת, הקבא הממוצעת בארץ היא 50. כמעט לחצי מהמדינה יש קבא נמוך מ-50 (הפורום הזה הוא לא דוגמא כי לרוב כאן יש קבא 52+). עם קבא כזאת אתה לא יכול ללכת לקצונה או להגיע למקום איכותי. אותו אדם שיש לו קבא כזאת נמוכה הוא אדם שלא הראה מוטיבציה בכלל לשרת בקרבי (יש כאלה שמשנים את דעתם עם הזמן אבל אין המון כאלה), אתה חושב שאותו אדם שיש לו קבא נמוכה לא יוריד פרופיל ביום הגיוס או לפניו?

ישן 28-02-2006, 14:38
  רון188 רון188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
לפי דעתי יש אחוז קטן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Scorpion17 שמתחילה ב "מה האחוז כיום שיש פרופיל 97?"

לפי מה שאני רואה ביום יום ובשכבה שלי ובכלל יש כל כך הרבה שמשקרים רק כדי לא להגיע לקרבי והם בריאים כמו שור למשל בשכבה שלי כמובן שיש את המורעלים ושרוצים בכל כוחם להגיע לקרבי ( משמע לרוב 97-72) והולכים לכושר קרבי ולגיבושים אבל על כל אחד מאיתנו יש לפחות ארבע שאומרים: : אין מצב אני יילך לקרבי מה אני טמבל מה אני פרייאר למה שאני יקריב את עצמי למען המדינה הזאת או שהם סתם עצלנים שרוצים סתם להיות קרובים לבית . מה שמפליא אותי שהיום יותר מפעם ממש יותר קל להוריד פרופיל אני מכיר אישית כאלה באו שקרו שיש להם כאבים בגב או בברך והם בריאים לגמרי הופ 72 הופ 64 , אאני לא שונא אותם איש באמונתו יחייה אבל אני חושב אחוז ה97 מאוד ירד לפי דעתי לפחות , אבל אני יכול להיתנחם שמי שלא משקר ולא סתם מחרטט הוא אדם איכותי וובקרביים נשארים רק אנשים איכותיים כמוני וכמוכם

אם מישהו חולק עליי שיגיב בבקשה (:

נערך לאחרונה ע"י רון188 בתאריך 28-02-2006 בשעה 14:41.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:50

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר