לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2006, 16:05
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
נתניהו בשדרות: להגיב לקסאם כמו לקטיושות בלבנון

נתניהו בשדרות: להגיב לקסאם כמו לקטיושות בלבנון

בביקור שערך יו"ר הליכוד בשדרות, הוא התכבד לחנוך מפעל תעשייה בעיר, ויצא נגד מדיניותו של אולמרט: "מדיניות החיסולים נכונה. מדיניות הנסיגות שגויה. אסור לתת פרס לחמאס"
ענת ברשקובסקי

"אנחנו הפלנו את האורות בביירות והקטיושות נפסקו לשנים", התהדר היום (ג') יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, כשהגיע לביקור בעיר שדרות, שבה ובסביבותיה ממשיכים ליפול רקטות קסאם מדי שבוע.

"המדיניות שלי ושל הליכוד היתה והינה חד משמעית: תגובה מאסיבית על ירי טילים. פעם אחת הם עשו את זה כשהייתי ראש ממשלה. בצפון המטירו טילי קטיושה, והתגובה היתה מיידית, חזקה מאוד. הפלנו את אורות ביירות והקטיושות נפסקו לשנים", הצהיר.

נתניהו הדגיש: "אנחנו חייבים לחזור לאותה מדיניות. הבטיחו אותה. אמרו שאחרי היציאה מעזה, בקסאם הראשון תהיה תגובה מאסיבית, אך מאז נפלו למעלה מ-250 טילי קסאם. על מנת להשלים את המדיניות הכלכלית, שנותנת תקווה ועתיד, צריך לצרף לה מדיניות ביטחונית תקיפה שאינה מוכנה להתפשר על ירי קסאמים".

יו"ר הליכוד חנך את מפעל "סולגוד תעשיות" בעיר. נתניהו טען, כי המדיניות הכלכלית בה נקט היתה מרכיב חשוב בהקמת המפעל. "הורדנו את האבטלה באופן דרסטי על ידי הקמת מפעלים, על ידי עידוד השקעות ועידוד מעבר מקצבאות לעבודה. אמנם המעבר לא היה קל אבל אם ישימו יד על הלב אז יגידו שזה מה שהציל את הכלכלה".

נתניהו זכה לקבלת פנים אוהדת של תומכיו, ובראשם ראש העיר אלי מויאל, שרץ ברשימת הליכוד לכנסת.

הוא טען כי הקמת מפעלים בסיוע הטבות במס וחיזוק התשתיות הינם מרכיבים חשובים אשר יבטלו את הפריפריה. "זה הישג מדהים שהקמנו את המפעלים האלה תחת גשם הקסאמים, אך לא יכול להימשך מצב כזה. מדינה לא יכולה להרשות לעצמה שימטירו על עריה, אזרחיה וילדיה".

נתניהו התייחס להצהרות מפלגת קדימה בנוגע לפינויי שטחים נוספים. "היום, בראייה לאחור, אסור לחזור למהלך הזה. לתדהמתי קדימה מודיעה שהיא עומדת לבצע עוד נסיגות ועוד עקירות כאלה. הפעם הם נתקלים בביקורת ממר ביילין וממר פרס. משמע: אולמרט וקדימה הלכו יותר שמאלה מהשמאל, אין אמצע יותר". לדבריו, "מדיניות החיסולים נכונה. מדיניות הנסיגות שגויה. אסור לתת פרס לחמאס".

בנוגע לפרשיות השחיתות שממשיכות להיחשף בקרב הפוליטיקאים, נתניהו הסביר: "אני שומע היום כל מיני תחקירים בפרשיות שחיתות. אלה המעורבים בהן עברו לקדימה, ורבים שמופיעים ביומנים (בהתייחס ליומניו של עמרי שרון) נמצאים ברשימה של קדימה. אנחנו הולכים להנהיג נורמות אחרות לגמרי. מי שיש לו עבר פלילי – החוצה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224861,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-03-2006, 17:37
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
אם השגי הימין מחוסלים כל כך בנקל אז הם אינם השגים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זה לא מספיק , אבל זה יותר טוב מליצור את הצרות מלכתחילה."

לגבי הצבעה בבחירות. עבורי כמו עבור רב האנשים בחירות היו תמיד בחירה ברע במיעוטו מתוך מה שמספקת השיטה הפוליטית בישראל. וכן, יותר מפעם אחת הבחירה שלי היתה "מחאתית" נגד מי שבאותה עת ייצג את מה שבעיני הוא פסול - מבחינה מדינית או פנימית, או מבחינת תרבות שלטונית. בעיניי הצבעה בבחירות היתה מובנת מאליה - חובתו של אזרח בדמוקרטיה. אבל שיניתי את דעתי. התרבות הפוליטית בישראל שהגיעה לשיאים מביכים, מקוממים ומשפילים מאז הבחירות האחרונות הפכה לקרקס. אני לא חושב שיש איזושהי משמעות להצבעה עבור מפלגה זו או אחרת, וגם לו הייתי יכול להצביע בבחירות הקרובות לא הייתי עושה זאת. אני בהחלט גם מנסה לשכנע אחרים לא להשתתף באחיזת העיניים הזאת.
ישן 08-03-2006, 17:41
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כן, כמו כל ראש ממשלה לפניו. ברגע שתמצא לי אחד ש"הבטיח קיומנו לעד", אני אודה לך מאוד..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Sam Weller שמתחילה ב "אז מה? נתניהו הוא על תקן מרוויח זמן?"

מה שנשאר מתקופתו של ביבי, זה הרבה יותר בני אדם, ממה שנשאר מתקופתו של כל ראש ממשלה
שהיה לפניו או אחריו, מבין אלה שכיהנו אחרי 92' (במובן של הרבה פחות נפגעי פח"ע).
מבחינתי ראש ממשלה שמתים אצלו פחות אנשים, כבר הוכיח את התועלת הגלומה בו. אבל זה רק
אני (יש כאלה שחושבים שכמות העטים הנובעים והדירות המחולקות, הם המדד לראש ממשלה
מוצלח. זכותם...)...

מדינת ישראל כולה היא תרגיל במשיכת זמן, שכן איש כאן לא מוכן למחוק את כל אוייבינו במטרה
להבטיח קיומנו לעד פה, ובצדק. גבולות קבע זו סיסמא רירה, שכן איש מהצד השני לא יכיר בהם,
והם בסה"כ ישמשו כמוקד הפיגועים הבא (מעליהם, לידם ומתחתיהם...). מבחינה זו, ביבי עדיף על
שתי האלטרנטיבות. הוא לא מספיק אמין, בנוגע לסוגייה של "לא אשב עם חשודי אט"ד", ועל כן יש
להצביע עבור מי שבטוח לא יצטרף לחשודים...
ישן 08-03-2006, 17:56
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
אני לא חי באשליות
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כן, כמו כל ראש ממשלה לפניו. ברגע שתמצא לי אחד ש"הבטיח קיומנו לעד", אני אודה לך מאוד.."

כמובן שאין לי ציפיות מוגזמות, וכמובן שאני לא מזלזל בחסכון בחיי אדם. (ומיותר לציין שאני לא מתרשם מהשגיה הפליליים של משפחת שרון או מהישגיה הכלכליים של משפחת אולמרט). אני גם חושב שיכולת התמרון המדינית בטחונית של ממשלת ישראל שואפת לאפס. אבל ההישגים צריכים להבחן ברמת המקרו ולא רק בתחום המדיני. הקדנציה של נתניהו לא הותירה הרבה בשום תחום בטווח הבינוני ורק המשיכה את תהליך ההדרדרות הפוליטית במדינה בעזרתה האדיבה של התקשורת.

אני גם מסכים שעל הנייר נתניהו הוא היום הרע המיעוטו מבין המועמדים לראשות הממשלה, אבל גם אם היה מקים את הממשלה הבאה אי אפשר לדעת מה היה נשאר מכל הבטחותיו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:33

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר