08-03-2006, 14:19
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
אמיל, נתתי דוגמא אחת מיני רבות. אני יכול להביא לך כאן ועכשיו עוד מאה דוגמאות כאלה...
בצלם תופס את עצם הריגת המחבל, כמשהו שלילי...
הנה למשל סיפורו הטראגי של טארק אבו סנינה
בן 23, תושב חברון, נהרג ב-17.01.2003 בחברון מירי. פרטים נוספים: נהרג מאש מתנחלים לאחר שירה בנתנאל עוזרי במאחז ליד חברון.
או של איסמאעיל בריס עאשור
בן 23, תושב ח'אן-יונס, נהרג ב-06.11.2002 ברפיח ים, מחוז גוש קטיף, מירי. פרטים נוספים: נהרג מירי רכז הבטחון של רפיח לאחר שירה בשני ישראלים
או של ח'אלד אבו אל-עז
תושב זיתא, מחוז טול-כרם, נהרג ב-30.10.2002 בטול-כרם מירי. פרטים נוספים: נהרג מאש מאבטחים של כביש חוצה ישראל לאחר שפתח באש על עובדים בכביש
או של איבראהים מחמוד אבו זור
תושב בלאטה, מחוז שכם, נהרג ב-31.05.2002 בשבי שומרון, מחוז שכם, מירי. פרטים נוספים: נהרג מירי מתנחלים לאחר שנכנס להתנחלות ופתח באש.
מה אנו למדים מכך, אמיל? שבבצלם המחבל אינו הבעייה, ג-ם אחרי שפתח באש (זהו פרט זניח,
הראוי לציון במסגרת "פרטים נוספים"), ומי שפושע כאן זה המתנחל הזדוני שחיסל אותו...
אני לא אכנס איתך לתחרות של מי איבד את הצפון, שכן ההגדרה של בצלם כחתרנים, באה
מאנשים שהם כ"כ שמאל, שפשוט מיותר לנהל על כך דיון. זה שאתה תכנה את הימין בכינויי גנאי,
לא יעלה ולא יוריד, שכן אתה עפ"י עדותך מצביע למפלגה ערבית לאומנית בשולי השמאל - אבל
מי שהגדיר את בצלם כארגון חתרני, אינו אני (שנמצא בימין), אלא פרקליטות המדינה, שקרובה
אליך אידיאולוגית, הרבה יותר מאשר אליי. אם ה-ם כינו כך את בצלם - אז אין עוררין לגבי אובדן
העשתונות הסהרורי של הארגון הנ"ל. ברגע שתמצא לי איש ימין אותנטי (שעודנו בימין, כפי
שהפרקליטות עודנה בשמאל), שיגדיר את הימין כמי ש"איבד את הצפון", אז נוכל לדבר על הקבלה. עד אז, הרי שההשוואה שניסית לייצר כאן, היא חסר ערך לוגי...
|