בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "אייקון - 100% צייר - עשיתי אותו לעבר ואני משתמש בו ..."
יחסית לתוכנה בה השתמשת הגעת לתוצאה טובה, המצבים לדעתי לא מספיק שונים אחד מהשני, נסה לעבוד טיפה יותר על השינוים של כל איקון ואיקון.
כפי שנאמר מעלי, אם הייתה עובד עם תוכנת פוטושופ או תוכנות עם אפשרויות מעט יותר מגוונות סביר להניח שהיית מגיע לתוצאה טובה יותר
אבל סה"כ מה שהוא עשה שם נקרא בגדול pixel art ובשביל אחד כזה זה לא מספיק חד ומוגדר, אפשר להבין שזה דולפין אבל הוא לא מספיק מעובד, החוטם שלו מתעגל אבל הוא לא יושב בזוית טובה,
אין נגיעות וגימורים קטנים של אומן פיקסל ארט מנוסה,..
סה"כ כמו שאמרו לפני, חביב..
תקשיב
-אני צריך הכוונה לתוכנה.
-בקשר לחוטם: הוא פונה למעלה כי זה סמן עכבר, תנסה להתכל על הסמן מלמעלה ותראה שהחוטם די מתאים אם ניקח בחשבון שהדולפין מנסה לבתהפך {ספלאש הפוך למים} (בגלל זה הלבן של הגב למאטה)
וגם (כולל התייחסות למעוגל), התוכנות שעבדתי איתם יש להם בעיה לגזור חצאי צבעים במסגרת וגם לי אין כל כך הרבה מושג באיזה צבע (חלש יותר מהמסגרת) להשתמש כדי ליצור השלייה של עיגול וגם ניסיתי להתאים את הסמל כדי שיתאים לכל רקע אפשרי (משחור ועד לבן) ובגלל זה שמתי לו מסגרת אחידה (ברובו) ולמרות זאת הסמל נראה גועלי על רקע שחור ...