לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2006, 18:18
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yond שמתחילה ב "בעיה bf2 בחירת נשקים"

אם אין לך את חבילת ההרחבה special forces לא תוכל לפתוח את הF2000 (וגם לא את הG36 של החובש, הרובה צלפים הבריטי, הP90, הMP7, המאג שדומה לG36 , או הSCAR).
הנשקים שאתה יכול לפתוח הם הG36 של הכוחות המיוחדים, הבארט, G3, השאטגנים של המוהנדס ושל הנ"ט, הRPK והL85 של החובש .

איזה נשק כדאי לך לפתוח? זה תלוי בתפקיד שאתה הכי אוהב לשחק.
אישית אני לא אוהב את הG3 וכמעט ולא משתמש בו. הנזק המוגדל לא שווה את הכוונת המחורבנת, את זה שאין מטול, ואת ה20 כדורים במחסנית בלבד.
הבארט נחמד, אם אתה אוהב לשחק צלף. הבעיה היא שהוא יוצא מזום אחרי כל כדור, והדבר החיובי הוא שהוא הורג בHEADSHOT אחד. (הוא גם יכול להרוג טייסים כשהם במטוס, אבל צריך כישורים טובים בשביל זה).
הG36 קצת יותר מדוייק מהM4, אבל הכוונת שלו היא כוונת ברזל, ולא נקודה אדומה.
אני פתחתי את השאטגאן של המוהנדס בהתחלה ואני לא מתלהב ממנו. גם ככה כמעט ולא משתמשים בנשק כחייל הנדסה, חוץ מבטווחים קצרים - ושם דווקא השאטגאן הרגיל עושה עבודה טובה.
את השאטגאן של הנ"ט לא פתחתי. מעדיף את הMP5 שיכול להגיע לטווחים קצת יותר ארוכים.
נשק SUPPORT לא פתחתי. אני משחק כבר חצי שנה ועד עכשיו לא איפה הייתרון של מאג על פני רובה רגיל.
הנשק שאני הכי אוהב זה של החובש, שהוא לדעתי הדמות הטובה ביותר במשחק. הוא עושה קצת פחות נזק מM16 רגיל, אבל הוא נותן הגדלה טובה (קצת פחות מרובה צלפים, אבל עדים בהרבה מסתם להיכנס בין כוונות) ואם אתה אוהב לכוון לראש ולירות בבודדת, אז הוא מושלם לכך.

בכל אופן, עדיף שתבקש ממישהו שפתח כבר חלק מהנשקים לתת לך להרוג אותו ושתבדוק אותם בעצמך. חבל לבזבז UNLOCK. אם תחפש בגוגל תוכל למצוא בקלות מדריכים שמראים את ההבדלים בדיוק מבחינת נזק, זמן טעינה וכו' בין כל הנשקים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-04-2006, 04:23
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי yond שמתחילה ב "תודה על התשובה!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yond
יש לי עוד שאלה:
פתחתי את ה g3 pkm ןהנשק השל המדיק
עכשיו לפי מה שעשיתי לו ובדקתי בו הוא לא ממש מדוייק
והדיוק שלו בקושי מצליח לחסל!
אולי אם כדור בודד הוא יצליח לפגוע יותר מדוייק אבל כשכולם משתמשים באוטו ואני בכדור בודד
רוב הסיכויים הם שאני ימות ... בכל מקרה אני מעדיף את שאר הצבאות לא את האמריקאיים בגלל הנשקים שלהם... ואם אני רוצה משהו מדוייק אוטומטי ונוח אני אקח את הקלאצניקוב שנמצא ברוב הקיטים המועדפים עליי

טוב, אז כבר תלוי בדרך שבה אתה משחק.
הL85 של החובש מרסס באוטומט ולא מדוייק בשיט, אבל לי זה לא משנה כי אני אף פעם לא יורה באוטומט. אני אוהב כדור-כדור, מכוון לראש, ועם קצת אימון אתה מקבל תוצאות טובות בהרבה מריסוס אוטומטי. גם ירי אוטומטי בG3 לא שווה הרבה, גומר את המחסנית מהר ולא מדוייק.
אני לא רואה הבדלים גדולים בין הצבאות, מבחינת הציוד על החיילים. גם ככה אני משתמש רק בנשקים שפתחתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר