לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2006, 16:56
  emile_a emile_a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.06
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "כמה שמאלנים כבר יש בנגב?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ArmouredDov_D9
מי שחוטף קסאמים על הראש כל היום הם תומכי ימין, שעובדים קשה לילות כימים בעיירות הפיתוח שתקעה אותם שם הממשלה. אין פלא מדוע אותם "פעילי שמאל" מסרבים לגנות את טרור הקסאמים. מבחינתם, הפלסטינים עוזרים להם במלחמה נגד האויב שלהם, אז למה שיגנו או ימחו כנגד זה?

יאוו, איזה כיף!
שוב כותב כאן מישהו שטויות שאפשר ברגע להוכיח הפוך (זה קורה לעיתים נדירות..).
http://elections.walla.co.il/?w=/@displayMlmData.full
בקיצר- תבדוק ותגלה שבשדרות הצביעו לעבודה יותר מלכל מפלגה אחרת! והחלוקה שם בין ימין לשמאל היא 50-50 בסה"כ. כנס לזיקים ותראה ש 50% הצביעו בכלל למרצ!!
לסיכום- חוטפים קסאמים על הראש גם מהימין וגם מהשמאל, אבל אתה או דמגוג (שמתעלם מהנתונים..), או איש לא רציני (שכותב בלי לבדוק את הנתונים..) או שקרן (שיודע היטב את הנתונים אבל טוען בדיוק הפוך...).
תבחר לבד...
אמיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2006, 12:40

בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אמיל, גם אתה משתתף בהפגנות נגד המדינה?"

לעניין JUDA ו LOOPY,
לא, אני לא מפגין שם, כי אני לא מסכים אישית עם המפגינים על נושא זה.
אני אבל לא מקבל את גישת העליהום שלכם- מי קבע שהם מנסים להחליש את המדינה ואילו הגישה שלנו (שתומכת בהמשך ההפצצות) היא שמחזקת את המדינה? זוהי תפיסה ילדותית משהו ואפילו קצת פשיסטית- שכל מי שנגד פעולות אגרביסביות של המדינה- הוא נגדה! (כך לפחות מדבריו של LOOPY) והדבר אינו מוצא חן בעיני ומזכיר את תקופת מקארתי בארה"ב..
יש לי גם בעיה אישית עם יציאה שכנגד הפגנות שקטות (לא אלימות) כי בעיני זה שיא הדמוקרטיה. הרי כשאנחנו מתלוננים על מיידי אבנים ועל מחבלים הנלחמים נגדנו, מה בעצם אנחנו אומרים? אנחנו לא טוענים שאסור להביע דעה או להאבק בהחלטות ממשלת ישראל, אנחנו אומרים שהדרך האלימה למלחמה נגד ישראל היא לא קבילה. ומהי הדרך הלא אלימה המקובלת על כולם- הפגנות.
לסיכום- אני לא מסכים עם המפגינים בעניין זה (ושאף אחד לא יכניס לי מילים לפה בעניין זה). אבל אני מכבד את הזכות של כל אחד להפגין בשקט על הנושאים שהוא מאמין בהם, וזה אינו הופך אותו לבוגד שצריך לירות בו (כפי שטענו חלק מהכותבים האמיצים כאן בפורום).
אמיל.
ישן 12-04-2006, 14:34

בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "הלו הלו אדון אמיל, הלכת רחוק לא?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
אתה לא משתתף בהפגנות אלא תומך בהן מבחוץ...חצי נחמה.

או שלא הבנת אותי- או שאתה עושה "דווקא" כמו שהילדים אומרים....
אני לא תומך באידיולוגיה הספציפית של המפגינים הללו (וכבר כתבתי זאת!) אבל:
אני לא מתכוון לצאת נגד (כמעט..) שום הפגנה לא- אלימה, זוהי בדיוק הדרך להעביר את דעותייך במדינה דמוקרטית.
אני הייתי מצפה מחברי הפורום הימנים- אינטיליגנטים, לא לצאת חוצץ עקרוני כנגד ההפגנה ולא לדרוש "לירות להם ברגליים" כפי שאחדים דרשו, אלא לתמוך בצורת הביטוי של ההפגנה (להבדיל מצורות אלימות, סרבנות, העברת מידע לאיוב, זריקת אבנים וכו') ולרשום שכמובן החברה המפגינים הנ"ל טועים ודרכם שגויה ושההפצצות בעזה הן חיוניות לביטחון המדינה וכו'.
ההתלהמות , הקריאות הפשיסטיות והרמיזות המטופשות לא תורמות בכלום והן מעידות יותר על הדוברים מאשר על המפגינים.
אמיל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:02

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר