24-04-2006, 01:00
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.03
הודעות: 805
|
|
כעקרון..
לא כל המשקאות נדלקים בקלות. ככל שיש במשקה יותר אחוזי אלכוהול, ככה הוא ידלק ביתר קלות.
לפי מה שקראתי פעם, ככל שיש יותר סוכר במשקה מסויים הוא ידלק בקלות יתרה, כל למשל דרמבוי ידלק (40 מעלות) בעוד שוויסקי אחר עם אפילו יותר אחוזי אלכוהול ידלק בקושי. אבל אני לא יודע.
כדי להדליק משקה צריך להטות את הכוס ולהדליק עם מצית את מהצד, גם כדי לא לשרוף את הגבות וגם כדי שלא תיהיה שריפה גדולה מידי וכל האלכוהול יתנדף.
ברגע שהמשקה דולק אפשר לשתות אותו ישר עם קשית או לאטום אותו עם היד (אתה סוגר את הכוס עם היד על האש (ותיקח את מה שאני כותב בערבון מוגבל, הכל תלוי בניסיבות ואני לא אחראי אם תישרוף לעצמך את היד ובסוף עוד תתבע אותי ) ולהרים את הכוס באוויר, ובמהירות להסיר את היד ולשתות את המשקה.
ברוב המקומות שאני ראיתי עושים את הפרוצדורה בכוס סניפטר
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.calglass-pcc.com/catalog/glassware/stemware/images/308405.jpg]
|