לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2006, 18:17
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "תגובה..."

וואי וואי, שתהיה לי בריא. כן! אני מתלהב מהאכזרית כי אני גולנצ'יק! אני גם מתלהב מאנשים שדופקים מכות למניאקים, נכנסים לכלא ויש להם פלאפל על הכומתה. למה? כי אני גולנצ'יק.

נתחיל מזה:
א') אני לא יודע על מה אתה מבסס את הקביעות שלך, אבל כיום הרק"ם האיכותי ביותר והמתאים ביותר לפי תפיסת החי"ר העתידי של צה"ל שנמצא בשימוש שוטף הוא האכזרית. הוא הרק"ם היחיד בשימוש צה"ל שיכול להיחשב כפלטפורמת חי"ר וכנראה גם ישאר מוביל בתחום לאחר שצה"ל יעבור לשימוש כולל ב"רכבים ללוחמת חי"ר" (IFV) במקום הנגמ"שים המיושנים.
הוא אמנם לוקה ביכולת נ"ט אבל היכולת נ"א והמיגון הרב שלו מחפים בעניין.

ב') גולני לא "זכו" בפריווילגיה. יכולת הבקעת יעדים ע"ג "נגמ"שים כבדים" הוא חלק מהייעוד של החטיבה. גולני לא "זוכים" בכלום.

ג') כיום השאיפה היא באמת להעיף לפח את כל הזלדות והברדלסים למיניהם ולהשאיר רק כמות קטנה של המשופרים בשימוש מילואים כנראה. כמו שאמרתי מתחילים צעדים להפוך את החי"ר הצה"לי למבוסס IFV ולא APC (נגמ"ש), זה תהליך ארוך שלוקח הרבה זמן והמון בדיקות אבל אפשר כבר לראות חלק מהתוצאות ע"פ השטח, הנמ"ר, הבדיקה וההתעניינות בסטרייקרים וכו'. (אני לא מדבר על שיפורים כגון הנגמפו"פ והנגמחון שנבעו מצורך מיידי ולא מתורת לחימה כלשהי)

ד') באמת שהייתי שמח לשמוע מה הביא אותך לקביעה (המובססת מאוד אגב) של "הפומו"ת שוות יותר". באמת, זה בהחלט יכול להעשיר את הידע של....כולם.

ה') יוניג- כיום החטיבה הסדירה היחידה שעושה שימוש שוטף באכזרית היא גולני.
גם הM-113 המשופר ביותר בעולם לא קרוב לספק מענה לצרכים של היום.

הנגמ"שים נבנו ע"מ להוות סוג של אוטובוסים לחי"ר, להוריד אותם בנק' ההתכנסות, להביא אספקה בהפוגות, ניצול הצלחה וכד', הרכבים ללוחמת חי"ר נבנו כדי שחי"ר יוכל להילחם מתוכם ובעזרתם, לכן חוץ ממיגון גבוה חשוב שתהיה לו יכולת נ"א ונ"ט גבוהה.

נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 29-04-2006 בשעה 18:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר