לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-05-2006, 11:04
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אתה לא יורד לסוף דעתי...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נו, הורדת את הנביחות שמסביב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EtEoR
התוכן נשאר בעינו והוא נכון.

דיפנסיבה מול הפלסטינים עד כה הוכח ככישלון, תמשיך כך גם עם חיזבאללה, אל-קאעידה ואיראן ונראה על מה תמשיך להגן...

שיגיד מה שיש לו להגיד בלי כל התוספות שמסביב...אני פשוט מתעב את אלה שמחלקים ציונים לכולם וחושבים את עצמם הכי חכמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-05-2006, 16:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
האם יש כאן טענה? לא, יש כאן עובדה שהדברים לא מדווחים. לא ברור מי שמשתיק...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי emile_a שמתחילה ב "לי יש שאלה. הדבר לא פורסם..."

אם אתה רוצה הימור, אזי ההימור הוא שמערכת הביטחון, לא מסתירה מהתקשורת כזה דבר (גם לו
רצתה, לא הייתה יכולה - יש אזרחים רבים שנוסעים על הכביש, וממהרים לצלצל 100, שם יושבות
יומנאיות לא מעטות...), ולא קשה לנחש למי יש אינטרס להסתיר ירי על אזרחים בכביש שמכונה בשם
"חוצה ישראל".
הלוגיקה אומרת ככה:
1. כביש חוצה ישראל הוא עסק. זכייניו מרוויחים יותר כסף כאשר נוסעים עליו.
2. זכיון הכביש השערורייתי מחייב את הממשלה להעביר לידי מפעילי הכביש, סכום כסף שיביא את הכנסות הכביש, לאחוז מסויים ממה שהוגדר כצפי סביר של הכנסות, אם לא הגיעו לסכום המצופה
באופן טבעי.
3. כאשר יורים על הכביש - אנשים מעדיפים לוותר על התענוג לשלם עבור נסיעה בכביש כזה...

מ1, 2 ו-3 נובע כי:
ל"מדינת ישראל" ולמפעילי הכביש יש אינטרס מובהק שהציבור לא יידע שיורים מדי פעם על הכביש
הזה. מסיבה זו הושכח זכרה של ילדה בת 6 שנרצחה אגב נסיעה בו (ושזכרה בוזה ע"י שני
הליצנים שי ודרור), ומסיבה זו הוסתרה העובדה שהייתה תקופה א-ר-ו-כ-ה בה ירו על הכביש,
תקופה שכנראה מתחדשת כעת. בשעתו נתקלתי בפרסום על הירי, שהיה כ"כ שולי וזניח, שניתן
היה לחשוב שילדים מקיבוץ אייל יורים בקפצונים ליד הכביש בתור מעשה קונדס. מעבר לאותו
פרסום לא נתקלתי באף פרסום.

עכשיו בוא ננסה לחשוב למה ב"תקשורת החופשית" שלנו, לא הובלטה עובדת הירי הזה. לי יש
הנחה משלי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:30

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר