לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2006, 16:48
  mor1 mor1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
אני גם יהיה בגדנ"ע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nati109 שמתחילה ב "גדנע וגיבוש חובלים 2006"

קודם כל אני חדש פה אני הרבה זמן קורא את ההודעות שלכם אבל זאת הפעם הראשונה שאני מגיב

לי קרה את אחד הדברים המצחיקים במיונים בביתן של חיל הים
סיימנו הכל כולם מחכים לתשובות (היינו ממש הרבה אנשים)
קוראים ברמקול 10 שמות אותם אנשים שקראו להם נכנסים לחדר אומרים להם שהם עברו מקבלים זימון לבדיקות בבת גלים וככה נכנסות משהו כמו 8-9 קבוצות של 10 וכולם עברו
אחרי ה10 האלה נשארנו ממש מספר קטן של אנשים מיואשים (השעה כבר 4 ואני יש לי עוד לחזור לב"ש)
נכנסה עוד קבוצה שכעבור מספר דקות יוצאת מאוכזבת ואז מגיע תורנו אולי 4-6 אנשים שנשארו כולנו בטוחים ב100% שלא עברנו (למרות שהלך לי לא רע במבחנים) נכנסים כולם עם הראש למטה כי ההיגיון אומר שהם אמרו לכל מי שעבר ושמרו את כל מי שלא עבר לסוף ואז אמרו לנו שעברנו היינו בשמיים ... עברתי גם את הבדיקות הרפואיות בבת גלים וכל מה שנשאר זה לחכות לזימון לגדנ"ע צלילה...
שיהיה בהצלחה לכולם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2006, 23:34
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 70 שנכתבה על ידי Amiyung שמתחילה ב "בהצלחה לכולם!!! (פעורים! חחח)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Amiyung
אני עברתי את הגדנ"ע והגיבוש עם SSOTL ונור.
הגדנ"ע שלנו הייתה בתחילת יולי והגיבוש היה מ-10 עד ה-13 ליולי, השנייה הייתה בסוף יולי ואני חושב שגם הייתה שלישית באוגוסט, ככה שהתאריכים הם בין תחילת יולי לאמצע אוגוסט.
לגבי הסיכות, אתם לא תקבלו סיכות אבל בסיום הגדנ"ע מזמינים את ההורים לטקס קטן בבת גלים ומקבלים חולצות ומחזיקי מפתחות של קורס חובלים+תעודה שעברתם את הגדנ"ע.
מי שעובר תגיבוש בהצלחה מקבל תוכנית אימונים ושריטה לכל החיים!!!

חהחהחהחהח כה! חלק מקבלים שם ת'שריטה מהחלק השני שלו הייתה ת'שריטה לפני (לשמחתי אני נמנה על הקבוצה השניה), גבירותי ורבותי אני מציג בפניכם את יונג היחידי מבית לחם (הגלילית) שהתקבל לחובלים (לא שהיו עוד אנשים משם בגיבוש ).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:04

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר