08-05-2006, 15:51
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
חוששני שהניסיונות שלך להשתמש במלים גבוהות,לא מצליחים לבטל את חוסר הלוגיקה שבטיעוניך..
אני באמת מעריך את ניסיונותיך לצאת לטובת הבלתי-ניתן-להגנה (השחיתות, האנסים, וכעת
הרמטכ"ל-רב-האגו), אבל הטיעונים שלך בתחום זה, עושים אותך לפרקליט גרוע במיוחד...
בתחום האונס טיעונך היה שאונס אינו תופעה שקיימת (ושום פלפול לא יבטל את המשל ההזוי
שהעלית), ושהילדה "קיימה מערכת יחסים מתמשכת" עם 35 מבוגרים...
בתחום השחיתות בישרת לנו ש"אין חדש בפרשת הנדל"ן, והרי ידוע שאם לא התחדש דבר בפרשיית
שחיתות לכאורה, הרי שיש לסגור אותה ולשכוח ממנה...
בתחום הזה אתה מספר לי על הקוד האתי (שבאופן מובהק ברור שאין לך מושג בו, לאור העובדה
שהחלטת שהוא מחייב חייל לנהוג לפי הכללים שאתה תקבע לו לפי כל מקרה ומקרה...). ובכן,
עמיתי-השואף-להיות-מלומד, אין לעניין כאן שום נגיעה לקוד האתי, אלא לפקודות מטכ"ל, והחייל לא
חרג מהן במ"מ. אין שום עילה להענישו, והסיבה היחידה שהדבר נעשה, היא אישית - הרמטכ"ל נעלב.
לא יודע לך מי סיפר לך שהקוד האתי כולל שמירה על האגו הרגיש של קצין בכיר, אבל אני יכול לבשר
לך (אני מבשר לך המון ביומיים האחרונים - ראוי שתשקיע מאמץ לדעת דברים בעצמך...), שאין בו
שום דבר שכזה...
החיבור שלך לטלאי הצהוב מלמד שכרגיל כשאין לך מה לטעון, אתה גולש למשלים הזויים. החייל
הזה הופיע בלבוש צבאי מלא, הצדיע כיאות ופעל לפי כל הנהלים במהלך הטקס. לפני הטקס הוא
כידוע היה לוחם מעולה, ועל כן זכה להבחר כחייל מצטיין. אני מעריך ניסיונותיך הנואשים להגן על
מה שנתפס בעיניך כ"שלטון" בכל מקום (במקרה הנדל"ן וכאן בפרשייה הזו...), אבל ראוי שתעשה
מאמץ להשקיע גם בתוכן ולא במלים היפות (ואם כבר מלים יפות - ראוי גם שתשים לב לכתוב
איוולת בא'...).
|