14-05-2006, 15:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.06
|
|
|
האמת...
שבאמת שאתה לא כ''כ חזק כמו שאנשים כאן אומרים...אני וחברים שלי שמתאמנים במסגרת קבוצה עושים תוצאות הרבה יותר טובות, אבל זה לא משנה...
טוב אתה רוצה טיפים? רוץ עם חברים, או בקורס הכנה לצה''ל או משהו דומה, הרבה יותר כיף כשיש לך במי להתחרות, וגם משפר את הכושר ועוזר לך לדעת בדיוק באיזה מצב אתה כרגע, כמו כן אני ממליץ לך לרוץ באזור ים וחול רך כדי למנוע בעיות אורטופדיות, אבל שוב לא להגזים עם הריצה ולהגיע ל70 ק''מ, תגיע לכמה שאתה יכול ואז תתן עוד קצת, אנשים כאן ינבחו עליי שאני אגיד את זה, אבל מה שעזר לי אישית ואני מקווה שגם לך זה תמיד לתת את המעל ומעבר ברגעי הקושי, בדיוק שאתה אומר זהו אני פורש/מפסיק לתת עוד טיפה. זה נותן בוסט ענק לביטחון עצמי, וביטחון בעצמך זה מה שדרוש לגיבושים וכו'.
כמו כן זה טוב וזה בריא לעשות כפיפות בטן/שמיכה/מתח, אבל חשוב מאוד לאכול מאוד טוב אחרי זה, בלי האוכל שאחרי האימון הכול הלך לפח מבחינת השרירים ואתה מתקדם אחורה, אז תזכור לאכול טוב ולישון טוב, וכמובן שאל תתאמן יום אחרי יום, תן הפסקה של יום בין כול אימון ושישי שבת רק תנוח, בלי מנוחה אתה גם לא תתקדם.
נ.ב. אתה תמיד יכול לגוון בעניין התרגילים, כמו למשל שכיבות שמיכה, אתה יכול לעשות רחב ואתה יכול לעשות יהלום, כדי לעבוד באופן טוב יותר על השרירים...כמו כן אל תגזים בסטים ותגיע למילארד כאלו, מספיק 3-4 סטים ממש טובים ולעניין במקום 7-10 סטים חפיפניקים.
נערך לאחרונה ע"י Poisoned בתאריך 14-05-2006 בשעה 15:42.
|