23-05-2006, 14:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.06
|
|
|
יואל מהרשק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamta1 שמתחילה ב "יואל מרשק נזרק בבושת פנים מכנס שין-שינים (שנת שירות)"
הוא לא איש רע, רק אחד שאיבד את הפרופורציות במרדפו הסיזיפית אחר התהילה. מעורב בכל דבר ועניין, קצת היפראקטיבי, שמכר את נשמתו לשטן, לכאורה, בפרשת עצי הזית ה"עקורים". כל חקלאי מינימלי יודע, שהרבה יותר קל "להרדים" עצים על ידי הזרקת חומר - וגם הרבה יותר מהיר והרבה יותר שקט - מאשר לנסר אותם. ניסור הענפי הוא למעשה דרך להבריא את העץ ולהגביר את התפוקה שלו בעתיד, וזה נעשה בד"כ בעונות חלשות. מי שראה תמונות מאתרי הכאילו-פשע, ראה שלא עצים עקורים ולא נעליים - ענפים נוסרו מהעצים בצורה מסודרת. וממשלת ישראל הפראיירית, זאת שנגמר לה הכסף לתרופות, עוד שילמה פיצויים לבעלי המטעים שהרוויחו פעמיים - גם עצים מסורים על הכיפאק וגם פיצוי על עונה חלשה...
זה יואל מהרשק. איפה שיש רעש הוא נמצא, ולפעמים ינסה לייצר את הרעש בעצמו (אבל בזה הוא קצת פחות מוכשר). אני זוכר אותו מסיפור האמהות החד הוריות אליו הייתי קשור באופן כלשהו במסגרת תפקידי. הרבה טרמפיסטים קפצו על העניין, כאלה שאין בינם לבין סיוע לנזקקים ולא כלום. ויקי כנפו (שהיא, אגב, אשה טובה והגונה שעוברת דברים קשים בחיים) כבר שוכנעה לבוא אל שולחן הדיונים, אבל אז קפץ יואל כל-יכול וטירפד את העניין (ממש ככה - נקבעה איתה פגישה כדי לקדם פיצוי לחד הוריות, ו-20 דקות אחר כך התקבל טלפון מ-איך לא - יואל מהרשק, שאותו היכרתי עוד מסיפורים אחרים, שמודיע ש"ויקי לא תוכל לבוא לפגישה". לשאלה "ואיך אתה קשור לעסק הזה עכשיו, מה נהיית, מנהל הלו"ז שלה?" הוא ענה משהו כמו "לא ניתן לכם לקנות אותה בזול". ועד היום אני לא יודע כמה מהמאבק של ויקי היה ויקי, וכמה היה מהרשק והטרמפיסטים האחרים.
מוכר עוד יותר הסיפור על "רעולי הפנים" שבאו לאיים על סופר-יואל בבית באשמורת לילה, והוא בגבורה הדף אותם חזרה אל החושך ממנו הגיחו. הסיפור הופץ בתקשורת והסימפטיה כלפי הגיבור הצנוע הרקיעה שחקים, עד שהסתבר שהרעולים עצמם צילמו את המפגש הלבבי, בו שניים-שלושה חבר'ה הגיעו אליו הביתה, דפקו לו על הדלת, מסרו לו איזה תעודה בסגנון "פוץ השנה" או משהו כזה, צחקו איתו, לחצו ידיים והסתלקו. את זה כבר פחות פרסמו, כמובן, לא בזכות מהרשק עצמו, אלא כיוון שאין שום טעם היום להוציא את המתנחלים נקיים מאיזה סיפור שלא יהיה.
עד כאן סיפורי מהרשק לשעה זו.
נערך לאחרונה ע"י אליהו ר בתאריך 23-05-2006 בשעה 14:15.
|