לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-05-2006, 19:19
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי thekrutest שמתחילה ב "כרטיס מסך PCI או כל אחד אחר צורך חשמל לפי הצורך הגרפי."

בקשר ל:
- כרטיס מסך: למה לו לעבד את הפלט אם אני בכל זאת לא צופה במסך?
- כרטיס טלוויזיה: איך אני יכול להגדיר שהוא לא יצרוך בכלל חשמל (האם כדאי להשתמש בלוכד ווידאו USB ולנתק אותו כשאני לא משתמש)
-כרטיס רשת ו STANDBY : הפעולה של STANDBY סוגרת גם את כרטיס הרשת שאותו אני כן רוצה שהוא יהיה דלוק - כדי להוריד קבצים במשך הלילה ...

ותגיד:
- מה בקשר לכרטיס USB, האם הוא צורך חשמל כאשר לא משתמשים בו (או לחילופין צורך פחות כאשר מנצלים חלק מהיציאות שלו) ?
- מה בקשר לכרטיס SATA, האם הוא צורך חשמל כאשר לא משתמשים בו (או לחילופין צורך פחות כאשר מנצלים חלק מהיציאות שלו) ?
- בקשר ל Power Options, אתה התכוונתי לכיבוי רכיבים דרך הווינדוס או דרך הביוס, כי אני מעוניין לכבות את הרכיבים דרך הווינדוס ולא להפעיל מחדש כל פעם את המחשב כדי לשנות הגדרה קטנה.

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-05-2006, 21:47
  thekrutest thekrutest אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל thekrutest
טלוויזיה כרטיס מסך לא תמיד יודע שהוא מחובר למסך. למעשה, זו אפוציית PLUG&PLAY מאוחרת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "בקשר ל: - כרטיס מסך: למה לו..."

יחסית, לכן הוא לעולם מניח שהוא מחובר למסך. כרטיס מסך מתאמץ רק במשחקים, לא בחלונות או אימיול.
בא לך לצמצמם למינימום את הצריכה של הכרטיס מסך? קבע ב- POWER OPTIONS: TURN OFF MONITOR AFTER 1 MIN. בצורה הזאת, אחרי דקה ללא פעילות מקלדת או עכבר הכרטיס מסך מפסיק לשלוח בקשות פסיקה למעבד, ה- GPU הולך לישון, והמסך נהיה שחור. מבחינה חשמלית- כאילו המחשב מתפקד ללא כרטיס מסך כלל.

טלוויזיה- כרטיס שיושב בתוך המחשב יצרוך חשמל כל עוד המחשב עובד, אין מה לעשות. כאשר כרטיס הטלוויזיה אינו בשימוש ע"י תוכנה כלשהי, הוא סתם גולם בתוך המארז. המעבדים שלו לא עובדים, והוא צורך הספק מינימלי. כמה זה מינימלי? לא יותר מ- 5 וואט.
זה לא מצדיק רכישת לוכד USB יקר.

כרטיס רשת: ההבדל בין פעילות לחוסר פעילות מסתכם ב- 3 וואט לכל היותר עבור כרטיס LINK 100 GBLAN צורך יותר.

כרטיס USB- כל יציאת USB מסוגלת להוציא 2.5 וואט. אם היא לא מחוברת, היא לא מוציאה את ההספק הזה. את ההספק הזה אפשר לבדוק גם כן: זו תמונת מסך של כרטיס USB בעל שתי יציאות שמחובר אליו DISK ON KEY וסורק שניזון מחיבור USB בלבד:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כמובן שהבקר USB שעל הכרטיס צורך חשמל בשביל העבודה שלו, אבל זה וואטים בודדים.

SATA: אמנם הוא לא מספק מתח לדיסק, אלא רק קו נתונים, אבל העברת מידע נעשית בתדרים גבוהים מאוד (גיגההרצים). זה כרטיס (או רכיב על הלוח) שצורך 10 -20 וואט במידה ומחובר לדיסק.

לשאלתך האחרונה: ניתן לעשות לרכיבי חומרה "DISABLE" דרך DEVICE MANAGER.
האם זה יקטין את צריכת החשמל שלהם? ספק.
אם אתה מחפש דרך לחסוך בחשמל, צר לי לאכזב אותך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:12

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר