29-05-2006, 23:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.01.05
|
|
UNFIRE ידידי,
אם אתה עדיין בבית וקורא באינטרנט אני מציע לך לחזור לבסיס ולהכנס לשיחה אצל המג"ד כמו שהציעו לך. מפקד הגדוד שלך ישמע את בעיותך וינסה לעזור, ותאמין לי שיש לו המון כלים לעזור.
טירונות היא תקופה קשה מאד נפשית, במיוחד למי שמגיע חדור מוטיבציה ומגלה שלפעמים החיים האמיתיים אינם בדיוק כפי שהצטיירו בסרטי התדמית ובסיפורי הקרבות. אל תשבר, הכוונה להיות חייל קרבי היא נכונה, ורק בראי הזמן תוכל להבין כמה היא נכונה ואיזו הזדמנות חד-פעמית זו להוכיח לעצמך כמה אתה באמת שווה.
אני מקווה מאד שתתגבר על התקופה הקשה, ועל המעידה הקלה שקרתה בדרכך, הנדסה קרבית היא חיל קרבי לכל דבר, חייליו מבצעים את כל המשימות ונמצאים במקומות הקדמיים ביותר, יש לך אפשרות לנסות ולהצטרף ליחידות המיוחדות בחיל, וגם אם לא תצליח הרי שהשרות יתן לך הזדמנות להשתתף בקורסים מעניינים, ולחוות חוויות שאף ג'ובניק לא חלם לחוות.
שמור על עצמך, תחזיק מעמד, הדברים הופכים בדר"כ לקלים יותר ככל שהזמן עובר - אתה מתמקצע יותר, אתה מבין מה רוצים ממך ומסוגל למלא משימות רבות ומורכבות יותר - הכל חלק מההתבגרות והפיכתך מנער יושב אוהלים לגבר איש מלחמה, אזרח תורם ובעל זכויות.
בהצלחה.
|