לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2005, 13:19
צלמית המשתמש של shaked
  משתמש זכר shaked shaked אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.02
מידע שוחררה Microsoft AntiSpyware B1-מיקרוסופט מצטרפת לשוק הסרת הספיוואר

חוליית החיסול של מיקרוסופט
מיקרוסופט הצטרפה היום (גם אם ללא הכרזה רשמית) לתחום חיסול הרוגלות לאחר שהוציאה גרסת בטא של תוכנת אנטי-רוגלה

מאת: צבי טלית 12:07 06/01/2005
מקור הידיעה: "חיים ברשת"-נענע

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מיקרוסופט השיקה היום את גרסת הבטא הראשונה של תוכנת האנטי-רוגלות שלה. בכך מסתיים גל הספקולציות שהסתובבו בשבועות האחרונים ברשת (בעידודה של מיקרוסופט) אודות השאלה מתי וכיצד תשיק החברה את המוצר. יש להדגיש כי למרות שמיקרוסופט עדיין לא הודיעה רשמית על השקת הבטא, הרי שהתוכנה כבר זמינה להורדה.

התוכנה, שעליה דובר לא מעט לאחרונה, היא פרי פיתוחה של חברת Giant שנרכשה בחודש שעבר על ידי מיקרוסופט. הגרסה הניסיונית של התוכנה עלתה הבוקר לרשת וניתן להורידה ממדור ההורדות של מיקרוסופט. לינק ההורדה לא תמיד עובד, אך ניתן להוריד את התוכנה באמצעות הקישור הישיר לקובץ ההתקנה.

גודלו של קובץ ההתקנה הוא 6.3 מגה, ולאחר התקנה קלילה יחסית, במהלכה מתאימה התוכנה את עצמה אל רמת הידע של המשתמש במחשב, היא מתחילה את עבודתה בסקירת המחשב.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מעבר לממשק הצבעוני והידידותי (כדרכה של מיקרוסופט), אחד הפיצ'רים המעניינים שמציגה התוכנה היא היכולת להגן על המחשב ועל האקספלורר מפני הגנה וחטיפה על ידי תוכנות ריגול בזמן השימוש המשותף במחשב.

התוכנה אמורה להתאים את עצמה לרמת הידע במחשבים של משתמש המחשב והיא תומכת גם בשיתוף מידע עם מחשבים אישיים אחרים באמצעות spynet, רשת שיתוף המידע הראשונה באינטרנט, שעוסקת בתוכנות הרוגלה השונות.

גרסת הבטא, נכון לשלב זה היא חינמית, אולם אין לדעת מהן כוונותיה של מיקרוסופט לגבי הנושא בשלב מאוחר יותר. ניתן לראות איזשהו רמז לבאות בכך שהתוכנה מוגבלת לשימוש לתקופה של 206 ימים, כך שאולי אחריהם נתבקש לפתוח את הארנקים.

המבחן הגדול של כל תוכנה המתיימרת להביא מזור לבעיית הרוגלות הכאובה הוא ללא ספק מבחן התוצאה, ולמרות שמוקדם עדיין לקבוע כמה היא מוצלחת או לא, לפחות על המחשב של כותב שורות אלו היא הצליחה לאתר 16 רוגלות ש-3 תוכנות מובילות אחרות נכשלו לטפל בהן.

מקור הידיעה: "חיים ברשת"-נענע

כמובן שההתקנה על אחריותכם בלבד

נערך לאחרונה ע"י shaked בתאריך 06-01-2005 בשעה 13:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2005, 19:33
צלמית המשתמש של mkelman
  mkelman mkelman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.04
מידע תוצאות משלי:
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי mkelman שמתחילה ב "מעניין מאוד. תודה"

טוב התקנתי את התוכנה. ההתקנה הייתה די פשוטה.

ישר עשיתי עדכון ועשיתי חיפוש. כשנגמר החיפוש הופיעה הודעה ובה רשום מידע על החיפוש במחשב ועל התוצאות. החיפוש ערך אצלי במחשב 10 ו-47 שניות עלפי התוכנה.
התוכנה מצאה אצלי 11 SpyWareים (אחרי שלא עשיתי חיפוש כבר שבועיים).
בסוף כשהתוכנה תציג לכם את התוצאות תוכלו ללחוץ על כל אחת מהן ולקרוא מה היא עושה ומה צריך לעשות איתה וכו'...

הנה כמה מיני מסכים:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בסך הכל נראה לי בסדר גמור התוכנה. יש לי שאלה: מישהו יכול להסתכל בתוצאות שלי ולהגיד לי מה אני יכול למחוק ומה לא? כי אני רואה שהתוכנה רוצה למחוק כול מיני דברים מתיקיית וינדוס ועוד כל מיני תיקיות חשובות...תודה

שכחתי להגיד: התוכנה תפסק לפעול אחרי 206 ימים מאז התקנתה כפי שאפשר לראות בתמונה השלישית.

נערך לאחרונה ע"י mkelman בתאריך 06-01-2005 בשעה 19:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר