לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2006, 20:14
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
אני גם חושב שאתה טועה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shaiha שמתחילה ב "אני אומר תקנה את ה-אס3 אבל..."

לעבור לdslr זה ממש לא רק עוד 1000 שקל.
ההוצאות מסביב הם הרבה יותר גבוהות - אם אתה לא קונה עדשה טובה אז יהיה לך קשה לנצל את היתרונות של dslr ואם אתה לא מתכוון להשקיע הרבה כסף מצלמה "מתקדמת" (אין לי בידיוק הגדרה) יכולה לתת תוצאות טובות יותר ממצלמת dslr לא מנוצלת.

ויש גם את כל ההוצאות שלא בטוח תצטרך לעשות עם מצלמה רגילה - grip, רצועה ליד, עוד סוללה, כרטיס יותר גדול (במיוחד אם אתה מתכוון לצלם בraw), פלאש, ניקוי חיישן, החלפת תריס והרשימה עוד ארוכה מאוד.

לזה נכנסים עוד שיקולים של כמה בעצם אתה רוצה להיכנס לתוך העולם של dslr לא כל אחד רוצה להשקיע חודש או יותר (לפעמים הרבה יותר) רק כדי להתחיל להתמקצע במצלמה שלו.

אני גם שוקל לקנות is3 בארה"ב עוד חודשיים בערך (אני טס שבוע הבא אבל תהיה לי הזדמנות לקנות רק עוד חודשיים) אני יודע שלמתחרות יש לפעמים מפרט טכני טוב יותר, אבל מכל הדוגמאות שראיתי באינטרנט אני הכי אוהב את התוצאה של קנון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2006, 21:24
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
לא יצאו דגמים חדשים אחרי הpro1 והg6
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shaiha שמתחילה ב "[font=Verdana]לתגובה הראשונה..."

זאת הבעיה האמיתית, שתי הדגמים שהזכרת הם דגמים מעולים, כל כך מעולים שהם מהווים תחרות רצינית ל350d ולכן קנון לא רוצה להוציא להם דגמים מעודכנים.

לקנון יש אינטרס שאנשים יקנו dslr בגלל העלויות הגבוהות של האביזרים הנלווים (בעיקר העדשות).

בקשר לשאלה השנייה כמה ציוד צריך - הרבה, וזה ציוד יקר. אתה לא יכול להסתפק במצלמה עם עדשת הקיט וזהו, מהר מאוד אתה תגלה שהעדשה לא עונה לך על כל הצרכים, ושהסוללה נגמרת ממש מהר, והזיכרון לא מספיק וגריפ הופך את המצלמה למשהו אחר לגמרי וכן הלאה, בלי לשים לב אתה מעלה את התקציב הראשוני בלפחות 2000 שקל, ויש עוד דברים ותמיד יש את הרצון לעוד עדשה.
ישן 05-06-2006, 23:29
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי biv שמתחילה ב "עיצה - CANON IS S3"

יש מעט מאוד מצלמות P&S שנותנות ווייד רציני.
ה Canon S3 היא לא אחת מהן. יש לה יופי של טלה (מעל 400מ"מ) אבל השאלה היא האם זה לא מפריע לך?

כשאני מחפש לקנות מצלמה (והרבה חברים שואלים אותי ומתיעצים איתי) אני מחפש תמיד איפה יש ווייד טוב, והמסקנות הן שלאולימפוס היתה פעם מצלמה טובה בשם c8080 אבל היא גם עלתה 1100 דולר בזמנו, וגם אי אפשר למצוא כאלה חדשות.

לפוג'י מצד שני, יש את ה 9500 עם ווייד של 28מ"מ ומנגנון זום מכאני (אם אני לא טועה, זו המצלמה היחידה עם זום מכאני, שעובד גם בווידאו).
שווה לך להתעניין, יש פה אפילו כמה חברה' בפורום עם המצלמה הזו, אתה יכול לשאול אותם.

ישן 06-06-2006, 01:22
  biv biv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.03.05
המשך התייעצות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי biv שמתחילה ב "עיצה - CANON IS S3"

ראשית, המון המון תודה לכל המגיבים. אתם באמת 10. גם קוראים, גם עוזרים, גם מבינים. תענוג.

שנית, shaiha, תשובתי לך ול-Narxx היא, שהתקציב לא כל כך גמיש כמו שאתם חושבים או כמו שהייתי רוצה.
shaiha, בקשר ל-DLRS, כמו שאמרו כאן לפניי, וכולם פחות או יותר צדקו ביחד, גם מפני שהתקציב כאמור כבר הופך להיות מעט כבד עליי, גם בגלל שזה לא נגמר במצלמה ויש צורך להשקיע השקעה נוספת בציוד, וגם משום שהצרכים/היומרות שלי צנועים יותר - מסתבר ש-DLRS קצת מוקדם עבורי.

בקשר לפוג'י 9500 שהציע Narxx, היא אכן אופציה נאה, קראתי עליה קצת וקצת התייעצתי, היא נראית לי קצת יותר מקצועית מבחינת המיומנות הנדרשת בהפעלה, וגם המחיר שלה מעט מעל הפופיק, אם כי אני מתלבט באמת לגביה.

רבותיי המלומדים, מה אתם אומרים? לטיפוס שהוא לא מקצוען, אם כי נהנה להשתעשע מדי פעם בצילום, שהתקציב שלו באיזור ה-2500 ומטה [שנמתח רק כדי להכניס לתוכו את הS3 וגם זה לא בכל מחיר, רק אם השדרוג מ-S2 שווה את זה], מה כדאי? S2, S3, או 9500 שהציע Narxx?
ישן 06-06-2006, 01:49
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי biv שמתחילה ב "המשך התייעצות"

אם אין כסף.. אז אין כסף. חבל סתם לדבר באוויר.
בעיקרון, גם D70 מתאימה לצלמים שהם לא מקצוענים, אלא ברמת החובבנות.

שמתי לך את ה S3 ליד ה S2 כדי שתוכל להשוות בינהן (פה).
בסופו של דבר, ההבדל לא מצדיק את המחיר.
אותו חיישן קטן (1/2.5 לעומת חיישן ענק בפוג'י 1/1.6).
אותה העדשה בשתי המצלמות. ווייד מתחיל ב 36 מ"מ (לעומת 28מ"מ בפוג'י) ונגמר בטלה מרשים של 432 (לעומת 300 בפוג'י).
אותו צמצם, אותה מהירות סגר מינימלית ומקסימלית, אותו מקרו... בקיצור, הבנת את הרעיון...

ה S3 היא 6 מ"פ לעומת 5 מ"פ ב S2 שזה דרך אגב לא בהכרח ייתרון - ריבוי פיקסלים על חיישן כל כך קטן (אגב, לא שזה כזה משנה, אבל לפוג'י יש 9.1 מ"פ).

שמע, בסופו של דבר, התקציב יגדיר לך את המצלמה שתוכל לקנות.
הפוג'י ללא ספק טובה יותר מה S3/S2. זו בכלל לא אותה ליגה. למעשה, אין הרבה מצלמות שעומדות לצד הפוג'י הזו.
א - ב - ל ... כפי שהבנת, הפוג'י עולה ולא מעט.
למעשה, בחו"ל היא עולה כמעט פי 2 מה- S2.
אם אתה שואל אותי, שווה להשקיע עוד בשביל הפוג'י כי זה יפתח בפניך עוד אפשרויות צילום.
אבל אם אין לך כסף וההתלבטות היא באמת בין שתי הקנון - לך על ה S2.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר