לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2006, 03:38
צלמית המשתמש של Saba_k
  Saba_k Saba_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Saba_k שלח הודעה דרך MSN אל Saba_k
טוב אז ככה אני אענה על הכול
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "יש טירונות ויש אימון..."

קודם כל אכן התגייסתי לנח"ל במרץ 06.
נשארו עוד 5 שבועות. עברו...אממ...הרבה אחרים.

אני אישית מאוד ממליץ להגיע לחטיבה.
אני יכול להגיד לך על עצמי ובכלל על המחלקה שלי שאנחנו מאוד מרוצים מהסגל שלנו. מתייחסים אלינו טוב. דואגים לנו. אכפת להם שנרגיש טוב שיהיה טוב. לדוגמא: ביום ראשון הייתי אמור לעבור הכשרת קלעים אבל בסוף כמה רגעים אחרי שכבר התחלתי את ההכשרה, בשיעור הראשון, הוציאו אותי בגלל שיש לי משקפיים ואפשר לומר שהייתי שבוז ומבואס בטירוף. גם הסמל וגם המ"כ שלי דיברו איתי ועודדו. "שמע שיהיה לך ברור שאתה לא מוכשר קלע אך ורק בגלל המשקפיים ולא משום סיבה אחרת. סומכים עליך..." וכו' וכו'. אז כמובן שצריך אז הסמל יודע להריץ ולצעוק אבל הסגל שלנו נהדר. ואני יכול להגיד לך שלא רק במחלקה שלנו אלא גם בשאר הפלוגה מעריכים מאוד את הסגל. כולו.
מבחינה אנושית, איפה שאני האנשים באמת טובים ובאמת מצדיקים את הסיסמא: היתרון האנושי.
כמובן יש פה שם כמה שפחות מסתדר איתם, אבל לא משהו חריג.

אני הגעתי יחסית בבמזל לנח"ל ואני לא מתחרט אף לא לרגע שהגעתי לשם.
אז לא, אין את הלונה בא"ח ועדיין ישנים באוהלים עם 4 כיווני אוויר, אבל זה באמת שטויות.

ושאלה: יש לכם מושג כמה זמן בערך לוקח לנסיעה מנהריה ללוחמי הגטאות? ומאיפה אני לוקח בכלל את האוטובוס הזה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2006, 17:12
צלמית המשתמש של Saba_k
  Saba_k Saba_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Saba_k שלח הודעה דרך MSN אל Saba_k
כושר זה לא הדבר שמכריע בגיבוש הזה
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "אתה בגדס"??פי יפה... תגיד לי..."

יש לי חבר שהיה איתי בגיבוש והוא בא לגיבוש עם כושר של תרנגולת בלי ראש בערך ובכל זאת עבר.
אם אתה מודע ומוכן לסבול קצת(הרבה) אתה תסיים את הגיבוש.
לפי דעתי זה גיבוש של נטו כוח סיבולת ועד כמה אתה מוכן לסבול בשביל לפחות לסיים. אני אישית הייתי מאוד מאוד קרוב לפרישה בבוקר של היום השני וכל הזמן הזדחלתי לי מאחורה בכל הטרטורים ובכל דבר אחר. הייתי ככה עד האלונקה הסוציומטרית הראשונה שעשו לנו(עשינו את זה פעמיים). ב-4 מקצים הראשונים הגעתי אחרון ובמקצה ה-5 עשיתי לעצמי סוויץ' של 180 מעלות בראש והגעתי ראשון ומאז לא ירדתי מאלונקה או ג'ריקן למעט פעמיים שלוש בערך. באמת שזה דיי גיבוש של נטו ראש. מי שסתם בא פורש בד"כ ישר על ההתחלה כשיש המון תיזוזים כשאתה סוחב עליך נשק, קיטבג ותד"ל.

בקשר לרמת הקושי של הגיבוש הדעות חלוקות. היו כאלה שאמרו לי שהוא היה להם קשה יותר מגיבוש מטכ"ל והיה כאלה שאמרו שזה היה קל יותר. הקושי של הגיבוש הוא באינטנסיביות שלו. כל הזמן עושים משהו כמעט ואין רגע מנוחה בייחוד ביום הראשון. ביום השני כבר זה יותר תיזוזים ומשימות. תיזוזים ומשימות. הגיבוש קשה ומאוד אינטנסיבי אבל תבוא בראש הנכון עם מוכנות לסבול ואתה תסיים אותו כמו גדול.
דבר אחד שמאוד החזיק אותי בגיבוש אני זוכר היה קטע שראיתי בבסיס את כל אלו שלא בגיבוש בעבודות רס"ר אז הם עדרו וניקשו עשבים אז אמרתי לעצמי שאני אין לי כוח לעשות את זה והמשכתי לרוץ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר