לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2006, 15:39
  yossi190 yossi190 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.06
מספר שאלות לגבי מדרסים ונעלי צבא

שלום, יש לי כמה שאלות על מדרסים ונעליים צבאיות...

1. לפני חודשיים בערך קיבלתי מדרסים גבס בהתאמה אישית... הבעיה היא שבגלל המדרסים הנעל לחצה לי על הרגל ולכן נאלצתי להוציא אותם... לפני כשבועיים השגתי נעליים קלות חדשות במידה גדולה יותר (45 במקום 44 שיש לי) אבל הבעיה היא שגם עכשיו הנעל לוחצת בגלל המדרסים... רק אני נתקל בבעיה הזאת (הרי חיילים רבים מקבלים מדרסים כאלו)? יש למישהו אולי פתרון?

2. קצין האפסנאות בבסיס שלי נתן לי הפניה לקבלת נעליים אורטופדיות בבסיס הציוד בתל השומר (למען האמת זה די בקומבינה ככה שאני לא יודע עדיין אם אני באמת אקבל)... למישהו יש נעליים כאלו? האם הן נוחות יותר מנעל קלה? (לפי מה שהבנתי נוסעים לסנדלריה מודדים את הרגל ואחרי כמה זמן מקבלים את הנעל)

3. ושאלה אחרונה... אם יש לי נעליים קלות חדשות במידה מסויימת ואני רוצה להחליף אותן בנעליים קלות במידה קטנה יותר, האם אפשר לעשות את זה בבסיס הציוד בתל השומר?

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-06-2006, 16:29
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yossi190 שמתחילה ב "מספר שאלות לגבי מדרסים ונעלי צבא"

1. לבקש שיוציאו לך נעליים חדשות, וללכת לתל השומר למדוד. זה ידרוש אולי טופס תלונה או משהו כזה, או קומבינות של האפסנאות. בכל מקרה, אל תרפה מהעניין.

2. נעליים מחורבנות. לי יש זוג בגלל מידה גדולה. סוליה מספוג, לא בולמת זעזועים, אתה מרגיש כל אבן קטנה - קורעת את הרגליים. אני ממליץ לנסות ולהסתדר עם רגילות.

3. בד"כ עושים את זה דרך האפסנאות שלכם - אבל כן. בתנאי שמדובר בנעליים חדשות.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 09-06-2006, 17:27
  yossi190 yossi190 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "1. לבקש שיוציאו לך נעליים..."

תודה ועוד כמה דברים...

1. בנעל הקלה הישנה (לא הברווז) אני מידה 44 והנעל יושבת עלי בצורה טובה, כלומר יש מקום לנשום לכף רגל (הנעל בכלל לא לוחצת)... הנעליים החדשות הן "ברווז" מידה 45 ובהן הכף רגל שלי ממש שוחה... הבעיה היא עם המדרס... כלומר הוא בעצם גורם לכך שהכף רגל נהיית "גבוהה" יותר באיזור האצבעות וקצת לפני ובגלל זה גם בנעל במידה 45 זה לוחץ לי (זה לוחץ בעיקר באיזור שבו השרוכים מתחילים... ודרך אגב זה במצב שבו בכלל אפילו לא שרכתי)...
הבעיה היא שאני לא בטוח שגם בנעל במידה 46 הבעיה תיפתר, מה גם שמבחינת אורך 46 תהייה ענקית עלי....
יש אולי סוג אחר של מדרסים שיהיו יעילים באותה מידה אך פחות עבים?

2. אתה מדבר על נעליים צבאיות (אורטופדיות) בהתאמה אישית? דווקא אמרו לי שהן מאוד נוחות... (הכוונה היא לאלו עם הפס הסגול נכון?)

3. הבעיה היא שאין באפסנאות כרגע נעליים במידה הזאת ולכן נשאר רק בסיס הציוד... יש לך מושג לאן הולכים כדי להחליף בבסיס הציוד?

תודה...
ישן 09-06-2006, 17:33
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yossi190 שמתחילה ב "תודה ועוד כמה דברים... 1...."

1. למרבה הצער, החברה לא מייצר נעליים רחבות. לא יודע מה להציע לך כאן. יש מדרסים מסחריים, אבל הם פחות טובים

2. לא מכיר פס סגול. מה שאני מכיר זה נעליים מידה 50 עם סוליית ספוג... בעעע.... יכול להיות שמה שאתה עושה, זה מודד, והנתונים שלך נשלחים לחברה. בכל מקרה, לנסות לא יזיק.

3. מה עם המפקדים שלך? איפה הם נכנסים בסיפור כולו? תבדוק אצל קצין הלוגיסטיקה שלך בדיוק לאן ללכת ועם מי לדבר. אני לא בטוח שאתה צריך ללכת לאן שאני הלכתי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:42

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר