17-06-2006, 17:37
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.05.05
|
|
|
הבחירה הקשה בין קרבי למקצוע
היי,אני לא יודע מי כאן זוכר אותי אבל הייתה לי בעיה בעבר עם פרופיל נמוך ורשלנות רפואית והבעיה נפתרה לאחר שהעליתי את הפרופיל ל-97.
רק לאחר שהבנתי מה היכולות הגופניות האמיתיות שלי,נכנס בי הרצון העז לשרת כלוחם ולהוכיח בין היתר לעצמי למה אני מסוגל.
באותו זמן,הייתי כבר תלמיד בכיתה י"ד דרך פרוייקט "יעד" של חיל-חימוש למי שמכיר...
עכשיו,לאחר שסיימתי את הקורס קד"צ שלי כחמש צריח של תומ"ת(אחראי לתקינותו של הקנה בתומ"ת של התותחנים),ולאחר שבדקתי את האפשרות ויש לי אפשרות למרות כל מה שהשקיעו בי ללכת לקרבי כהתנדבוץ,כי בכל זאת יש לי קורס בחימוש שרכשתי,יש לי דילמה ענקית,היא כמו הימור לאיך ייראו השלוש שנים הבאות בחיי:
האם ללכת לקרבי או להישאר בחימוש כעתודאי גם בגדוד של תותחנים?
הבעיות שמלוות את השאלה הן:
-אני לא יודע איך נראה שירות צבאי ועוד בשטח.
-יש לי התנגדות ענקית מצד אבא שלי שהיה לוחם בפלס"ר 7,ומאוד לא שמח שפתאום בא לי קרבי,ואני פוחד על מצבו הבריאותי בשל כך.
-חלק אומרים לי :"נשחקים עם הזמן,עזוב קרבי,לך תעשה מקצוע..." ואילו אחרים:"זה אחלה ניסיון,תקופה בלתי-נשכחת,חימוש חרא,אז מה יש עוד הרבה זמן למקצוע..."
-פחד שלי איך יהיה לי בחוץ בעתיד אחרי הצבא מבחינת המקצוע שלי...
ועוד 1000 דברים!
אני אישית נקרע בין חימוש לבין קרבי,כי אני פוחד ממה שאולי אפסיד אם אני לא אבחר בזה או באחר.
נמאס לי כבר לחשוב על זה,ויש לי רק שבועיים לפני שיש לי אפשרות קלה לקבל משק"ית ת"ש לטופס 55,ואני לא יודע מה לעשות.
הדברים נמצאים אצלי באופן די שיוויוני במבחינת בעד או נגד,כי אני לא יודע ממש למה לצפות בכל אחד מהם.
בבקשה,כל מי שיודע(אבל באמת יודע!),בלי שוחד,נסו לעזור לי כי אני כבר מרגיש שאני מתחרפן(בלשון המעטה...) ומרגיש מבחינה מנטלית שכבר אולי עדיף לחתום 21 וזהו....(סתם....).
*סה"כ ללא קשר,יש לי זיקה ענקית לשרת את המדינה על הצד הכי טוב,ותאמינו לי,בתור אחד שחווה גם את עבודתם הקשה של החימושניקים(כן כן...גריז...חחחח),יש על מה להעריך את החיל הזה,הוא לא נופל מהאחרים...!
תודה רבה רבה לכולם,חסכתם המון פגישות אצל הקב"ן.....חחחחחחח
נערך לאחרונה ע"י Murhal Poched... בתאריך 17-06-2006 בשעה 17:46.
סיבה: כותרת לא מתאימה
|