לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2006, 17:41
  HobbitWarrior HobbitWarrior אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.05.06
כיצד אני יכול לעבור לפלח"צ ומהר?

מה אני יכול לעשות כדי לעבור לפלח"צ?
אני משרת בכלא 6 בתור מד"כ במשך יותר מ-4 חודשים. אני בן יחיד, רציתי תמיד ללכת לתפקיד קרבי ולתרום כמה שיותר, אבל אמא שלי לא הסכימה לחתום לי. אבל אחרי הרבה וויכוחים היא הסכימה שנשב ביחד ונחליט על תפקיד שיהיה קרוב למטרה שלי אבל גם לא יראה לה "מסוכן" במיוחד. הסכמנו על פלח"צ. הגשתי מיד טופס 55 שאושר על ידי המ"פ שלי ולפי מה שהבנתי הוא גם אושר על ידי המב"ס, אבל למרות זאת הוא נענה בשלילה. מיד לאחר מכן הגשתי טופס נוסף שכרגע שוב נמצא בטיפול. מאז שהגשתי את הטפסים כבר פיספסתי את מחזור הגיוס של מרץ. ואני לא רוצה לפספס את גיוס אוגוסט. אבל אני יודע בוודאות שלא יאשרו לי גם את הטופס הזה... ואני כבר ממש אבוד, אני לא מסוגל להישאר יותר בתפקיד שבו אני נמצא עכשיו... התגייסתי לצה"ל כדי לתרום לביטחון המדינה, לא התגייסתי כדי להיות סוהר, ובטח שלא התגייסתי כדי להיות מושפל ומתוסכל גם בבסיס וגם מחוצה לו. מה אני יכול לעשות כדי לצאת מהר ולעבור לפלח"צ?
נ.ב. דיברתי כמה פעמים עם המב"ס שהוא בדרגת סא"ל והוא חירטט אותי והבטיח שהוא יעשה הכל כדי להעביר אותי, ושאין שום בעיה. אבל עובדה שאני עדיין לא עברתי....
ועוד שאלה האם זה נכון שהמב"ס שלי יכול מיד לשחרר אותי מהתפקיד שבו אני נמצא ולהעיף אותי לפלח"צ אבל הוא פשוט לא רוצה לעשות את זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-06-2006, 00:39
  apasniy_arab apasniy_arab אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HobbitWarrior שמתחילה ב "כיצד אני יכול לעבור לפלח"צ ומהר?"

פלח"צ?!
למה?

דבר ראשון - לא צריך חתימה בשביל להיות בפלח"צ, זה אחד המקומות שאתה יכול לעבור אליהם בלי חתימה.
לכן עושים לך בעיות. אם היו חותמים לך למקום שבאמת נדרשת חתימה לבן יחיד לא היו עושים לך בעיות.
אתה יודע מה פלח"צ עושים בשירות?
הם שומרים. חצי מהזמן הם על תקן מאבטחי מתקנים וחצי מהזמן הם שומרים בבתי כלא צבאיים, אני די בטוח שאתה תשתבז למוות אם כל המעבר הזה ובסוף תשמור בכלא. תברר טוב טוב מה בדיוק הם עושים, באמת שפעם בשנה שמקפיצים אותם לאיזה אירוע לא מצדיק לעבור לשם.במיוחד שזה לא דורש חתימה. כנראה איפשהו בדרך עבדו עליך או התבלבלת. תחשוב טוב לאן אתה באמת רוצה לעבור.

ארדוף אוייבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם..

(מרץ 05 לשעבר)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר