לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-06-2006, 14:29
  אנונימיז אנונימיז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.06
הנדסה - דחיית גיוס, צריך עזרה

שלום, אני צריך עזרה ממי שיכול לתרום לי מהידע שלו..
הגיוס שלי נכון לעכשיו הוא ב31.7 (הנדסה)
והמטרה שלי היא להגיע באמת ליהלם....
הקיצר.. אני עוד לא מוכן לצבא, לא עיכלתי את העובדה שסיימתי ביצפר... ואני כבר צריך להתגייס איזה 4 ימים אחרי שאני חוזר מטיול עם חברים ביוון?
ממש לא הגיוני...
רציתי לשאול:
1) אם מישהו יודע מתי המחזור גיוס הבא של הנדסה?
2) מה המחזור הנוכחי ומה הבא של יהלם? (כלומר אם זה ס"פ או יעל...וכו..) -> נראה לי שאני מעדיף ס"פ כי אז הסיכוי שלי להמשיך במסלול יותר גדול..
3) צריך להמציא סיבה שאני רוצה לדחות את הגיוס או שאפשר באמת להגיד להם שאני לא מוכן...?

נ.ב
אם מישהו יכול להביא לי פרטים קצת על הגיבוש ליהלם אני ממש אשמח..כי אף פעם לא ראיתי..
נורא קשה לעבור את הגיבוש ולהתקבל? כי אני לא בכושר שיא ותותח כמו מלא אנשים פה.. עברתי יום סיירות...היה די קשה אבל לא מוות...קיבלתי בו חובלים..ולא הלכתי...יהיה לי בעיה להתקבל ליהלם? (זה אחרי הטירונות אז גם אני מניח שאני יכנס לכושר)

תודה לכל מי שעונה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2006, 14:32
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אנונימיז שמתחילה ב "הנדסה - דחיית גיוס, צריך עזרה"

1. נובמבר

2. נובמבר. החלוקה לפלגות מתבצעת בלי קשר לגיוס. בכל צוות ילכו כמה לכל פלגה לפי צורך.
3. לא מוכן לא יעזור, ונשאר לך סה"כ חודש לגיוס. לא נראה לי שתצליח להשיג דח"ש, קל וחומר שאין לך באמת סיבה טובה.

4. תעשה חיפוש. הגיבוש הוא לאחר חודש של טירונות.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 24-06-2006, 16:47
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שחריקוס שמתחילה ב "[QUOTE=Jay]זאת לא סיבה טובה..."

זו ממש לא סיבה נפשית. יש הבדל בין זה לאי התאמה. זה שלא מתאים לבן אדם ללכת לצבא כמה שבועות לאחר הלימודים זה מובן. אבל זה ממש לא סוג של בעיה נפשית.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 24-06-2006, 17:11
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי אנונימיז שמתחילה ב "[font=Verdana]אני לא מבין למה..."

תפסיק עם הבכיינות. אף אחד לא נגדך וכל מי שאני מכיר, כולל אותי, לא היה מוכן לגיוס שלו. אז מה?
אין דבר כזה להתכונן. שום דבר שתעשה לא יעזור לך.

זה שזה בא קרוב מדי לסוף הלימודים זו בעסה רצינית, אבל זה מה יש....

ישן 24-06-2006, 17:09
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
מבין אותך בהחלט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אנונימיז שמתחילה ב "הנדסה - דחיית גיוס, צריך עזרה"

אמנם לי זה לא קרה, כי כשסיימתי בי"ס עוד לא היה לי 18 אפילו (התגייסתי בפברואר 06 וסיימתי בי"ס ביולי 05, ורק באוקטובר 05 היה לי 18).
אבל חבר שלי מהכתה התגייס שבוע וחצי אחרי הבגרות האחרונה שלו, וזה בהחלט מבאס רצח, כי אתה באמת לא מוכן לזה ממש ופתאום במקום קצת חופש אתה חוטף את הצבא על הראש וזה בהחלט שוק לא קטן...
אבל אתה חייב להבין שהצבא לא ממש לא שואל אותך ולא מעניין אותו מתי סיימת בי"ס, אם הספקת לטייל בעולם, אם הספקת לעשות מסיבת גיוס, ובקיצור-ככה זה צבא...

נסה לדבר איתם ובלקש דחייה, אפילו הכי קטנה שיש...
נכון שהסיכויים לא לטובתך, אבל תמיד שווה לנסות, ואפילו תנדנד להם, ככה יש סיכוי שיסכימו, כי אם אתה לא מוכן לצבא באמת, אז זה יכול להיגמר רע...

חבר'ה באמת שאין מה לרדת עליו, אי אפשר שפוט אדם לפי הרגשות שלו, ואם הוא לא מרגיש מוכן אז הוא כנראה באמת לא מוכן...
אין מה לעשות, צבא זה שוק לא קטן עובר חלקנו, ובמובן מסוים עבור כולנו. חלק לוקחים את זה קשה יותר, חלק פחות, כולנו בני אדם בסופו של דבר

ישן 24-06-2006, 18:23
  HU99 HU99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.05

אחי, אני מיועד להתגייס איתך להנדסה..
היום הולדת 18 שלי חלה ב30 למאי...משמע אני מתגייס להנדסה בגיל 18 וחודשיים...
אתה חושב שאני מרגיש מוכן לגיוס? ואו, אין לך מושג עד כמה שאני לא...כבר עכשיו, חודש וכמה ימים לפני הגיוס אני לא נרדם בלילות...שים לב לשעה - עכשיו קמתי. נרדמתי ב7 בבוקר.
אבל, אין מה לעשות...היום הכל נהיה מסחרה שלכולם לא מתאים ולא מוכנים פיזית וזה...אתה יודע מה היה בתקופה של ההורים שלנו? אבא שלי למשל התגייס לפני גיל 18...סיים בצפר הלך לצבא..
מה שאני אומר לך זה שתאמין לי אף אחד לא מרגיש מוכן, אבל אין מה לעשות, אנחנו לא יודעים את זה אבל אנחנו מוכנים...
אני לא חושב שלשבת בבית חצי שנה תכין אותנו יותר טוב מבין?
קיצרר אף אחד לא מרגיש מוכן לפני גיוס, וזה טבעי שאתה מרגיש את זה. אל תדאג. תראה שביום גיוס שלך בבקו"ם 90% ירגישו כמוך.

1. נובמבר ואחר כך מרץ.
2. זה כבר לא הולך ככה. מחלקים לפי הצורך. (לא כמו ששחריקוס אמר).
3. צריך סיבה וסבלנות מפה עד השמיים חחח...למרות שלדעתי איחרת את המועד.
4. גיבוש יהל"ם הוא קשה מאוד, חבל יהיה לשקר לך ולהגיד לך שלא. אבל הכל בראש, אתה לא יודע כמה המשפט הזה נכון. אם אתה לא מעשן 2 קופסאות נובלס ליום ואין לך ריאה אחת ואתה באמת באמת רוצה להגיע ליחידה, אתה תוכל להגיע. לסיים את הגיבוש זה קשה אבל אפשרי.אל תדאג.

קיצר אחי, תאמין לי שאני מרגיש כמוך, אבל אין מה לעשות זו החובה שלנו וככה יהיה. (תמיד תחשוב על מלחמת העולם השנייה ומלחמת העצמאות, שם נלחמו ילדים בני 15 אפילו. בבית העלמין הצבאי בהר הרצל אתה יודע בן כמה החלל הצעיר ביותר? 10.אמנם לפני קום המדינה, אבל 10.נקודה למחשבה).
בהצלחה ותאמין בעצמך!!
ישן 25-06-2006, 11:20
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
LOVE IS IN THE AIR

אחי קודם כל אין מה לדאוג כמו שאמרו פה כולם לחוצים אפחד לא מוכן וזה בא עלייך כמו פצצה אבל ככה זה צבא אתה עוד תלמד.

אני אישית לא יכול להבין אותך מסיבה פשוטה מאוד...
עם היה לי תאפשרות הייתי מתגייס יומיים אחרי סיום הלימודים
וכן,בטח המון עכשיו יקפצו ויגידו ''עכשיו אתה מורעל תגיע לשם תבין מה זה'' וכו'
אז כן ככה אני ואני כבר מת להתגייס ואני יודע שזה לא הולך להיות קייטנה

אבל לצערי הרב, צה''ל ************************************************** ************
************************************************** *********(צינזור קטן)
וכניראה אני אתגייס רק בנוב'.

שיהיה בהצלחה..
ושחרר אל תהיה לחוץ הכל יסתדר
אתה פשוט צריך זמן לעכל את כל העניין.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר