לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-06-2006, 18:19
צלמית המשתמש של vodka4us
  vodka4us vodka4us אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vodka4us
גיבוש ש 13 - אפריל

טוב אז אני רואה שיש עוד מעט גדנ"ע אז אני יכתוב מה אני עברתי בגיבוש!! אוקיי הגעתי לתחנת הרכבת בחיפה באיחור של שעה וחצייי הייתי בטוח שכולם כבר נסעו חחח אבל שהגעתי הבנתי שרק שתי אוטובוסים יצאו ועדיין כולם מחכים! טוב אני הגעתי לבסיס בעתלית אנחנו כמובן לא ממששששש בתוך הבסיס אלא ליד איפה שעושים את הגיבוש והגדנעות! הבאתי את הדברים פרטים ועוד שטויות לפקידה או מה שהיא שמה, היא אמרה לי את המספר שלי ומספםר החולייה שאני!! הלכתי לעשות בדיקות אצל הרופא בדיוק כמו ביום סיירות אחר כך הלכתי לקחת את הציוד: שני מכנסי ב' ,שני חולצות ב', אפוד, שני מימיות, שק שינה, חגורה ותד"ל! אחר כך הלכתי וחתמתי על הרובה וכמבון היה צריך לקחת רצועה ולחבר לבד!! טוב התלבשנו כולם הגיעו ואז כל הגיבוש עמד שלשות והמפקד הקריא את השמות שיש בכל חולייה וכל אחד הלך לאוהל אם החולייה שלו!! סבבה הלכתי ראיתי 24 חבר'ה בדיוק כמוני, עברו ביום סיירות בדיוק כמוני ובגלל זה חשתי שחלק קטן יפרשו (טעיתי)! חיכו ככה 3 דקות נכנסו 4 מפקדים לאוהל (כמו שכולם קוראים פה את המאמרים ידעתי שיש לנו מסע 16 ואז ראיתי את המפקדים ואמרתי לעצמי: אין מצבבב שהם ירוצו 16 בקצב מהיר! טעיתי). טוב הם אמרו לנו את המשות שלהם ואמרו לנו לא לקרוא להם המפקד אלא רק בשם שלהם! עוד אמרו שזמנים זה קודש ושלא כל אחד יעבור את הגיבוש הזה כי זה לא מתאים לכל אחד!! טוב הם יצאו חוזרים אם אני זוכר אחרי כמה דקות עושים 10 שניות שלשות חחחחח כמובן לא עמדנו!! טוב הלכנו בעצם רצנו לחדר אוכל והתחלנו לאכול אני שמתי לי די קצת למה ידעתי שהולכים לרוץ עוד מעט ואין לי כח להקיא!! אחרי הכל אני חושב הגיע מפקד הגיבוש הסביר לנו קצת על הגיבוש וזה!! טוב אחרי הזה הלכנו לאוהל בנתיים אתה ממלא מימיות!! אחרי כמה זמן הלכנו אם המפקד לחוף והתחלנו למלאות שקים שכל שק שקל 10 קילו בדיוקקקקק!! טוב חזרנו לאוהל כבר השעה 4 וחצי או 5 בערך!! טוב חזרנו לאוהל כל הציוד מלא והכל התחלנו לרוץ לחוף הים איפה שמתנהל הגיבוש עצמו לפי הדעתי!! בנתיים שאנחנו רצנו לקום שלנו אני כבר ראיתי חלק מהמתגבשים רצים לתוך המים אמרתי לעצמי מה?? כבר?????!! טוב הגענו עמדנו בשלשלות הורדנו ציוד!! המפקד אומר 20 שניות אתם במים וחזרה!! לא עמדנו וכהה כמה פעמים בערך 5!! טוב כולנו רטובים קצת קר! לקחנו מצוף שמנו אותו ככה 20 מטר בתוך הים ואז התחלנו לעקוף אותו ולעמוד בשורה לפי סדרי הגעה ובנתיים הוא רושם הכל!! עשינו בערך כמה פעמים ואז עוד כל מיני שטויות שיש ביום סיירות......כולנו בחול רטובים שמנו ציוד עלינו והתלחנו את המסע הראשון שלנו!! לפי דעתי מסע לא קשה בכלל ככה 3 ק"מ בקצב סבבה!! ובמסע הזה אף אחד לא רצה לתת את האלונקה חחחחח אחרי שחזרנו לאוהלים הלכנו לאוהלים הלכנו להתקלח!! היה 20 דקות........אחרי התקלחנו הלכנו לאכול אחרי האוהל למדנו פירוק מא"ג ואם 16 אם אני לא טועה ולמחרת פירקנו אותם על זמן! טוב לפני השינה הכל נרטבבבבבב שק שינה רטוב וכל התיק ומה שבתוכו!! אז לפני השינה המפקדים אומרים לנו שמעו תכינו ציוד מלא למסע כי אולי אתם יודעים יהיה מסע ושלא תאחרו וזה.....טוב הלכנו לישון ב 4:45 שומעים: בוקר טובבבבבב גיבוש שייטת 13 15 דקות אתם על ציוד מלא מוכנים למסעעעעעע וככה עד הדקה אחרונה.....היה מותר ללבוש רק חולצת טריקו לבנה אם המספר!! התחלנו לרוץ!! רצים רצים רצים רצים רצים בנתיים פחות ופחות אנשים בצוות!!!!! כמעט ולא הולכים אם כבר המפקד הולך הליכה מהירה ואתה רץ!! קצב באמת קשה ועוד זה חול טובעני וזה עוד יותר קשה!! בנתיים פורשים עוד ועוד עד שנשארו 12!!!! אחרי בערך 6 או 7 ק"מ פותחים אלונקה שמים עליה 7 תדלים ומתחילים מסע אם אלוקנה ככה 2 ק"מ!! אחרי שסגרנו את האלונקה התחלנו עוד הפעם לרוץ ואז הופ עוצרים והמפקד אומר לנו להתפשט ולהישאר אם תחתונים טוב כולם מתפשטים חחחחחח הוא אומר טוב תחזיקו ידיים ותיכנסו למים ואז תרדו חחחחחח היה דיי כייף!! ואז התלבשנו ורצנו לאוהלים עשינו מתיחות ואכלנוווווו והיינו ממש רעבים!! אחרי האוכל ככה ב 9 בערך לבשנו בגד ים להכנו איפה שעושים בדיקות מים!! שחייה של בערך 600 מטר ותאמינו נתפסים השירירים ברגליים ואז קשה לרוץ!!! אחרי זה יש שהייה במים אם שנורקל ומסכה אטומה ככה 25 דקות!! הרוב פרשו בגלל הקור אני פרשתי בגלל שהיה קשה לנשום!! אחר כך יש שחייה אם משקפת אטומה לאיזה מצוף אם כמה שפחות הצצות! אחר כך הלכנו אם המפקד והוא הראה לכל אחד בנפרד תצלום אויר של השטח והיינו צריכים להגיד איפה זה מה!! טוב הלכנו לאוהלים בנתיים קצת נחנו ואז קראנו לעשות את הפירוק מא"ג ואם 16 בזמנים!! אחר היה דיון קבוצתי על משהו ואז הוא נתן לכל אחד איזה מפה שהיינו צריכים ללמוד בעל פה ואז לדבר איתו על זה!! בנתיים מי שלא לומד את המפה עושה קצת תחרויות ריצה אם האחרים!! סיימנו את זה הלכנו לאכול!!! אחרי האוכל שוב פעם תיזוזים על שפת החוף אם כל השטויות של יום סיירות!! טוב הולכים לישון!! 4:30בבוקר עוד הפעם בוקר טובבבבבבב גיבוש שייטת 133333 10 דקות על ציוד מלא מוכנים למסע!! טוב הפעם לפני המסע עשינו קצת מתיחות חחחחחח הבאנו שהולכים לרוץ הרבה חחחחחח! טוב כל השטויות שאמרו שאת המסע הזה עושים בהליכה מהירה זה שטויותתתתתתת רצנו כמו גדולים!!!!! בהתחלה 4 ק"מ ראשונים בלי תד"ל ואז 4 אם תד"ל ואז 4 בלי תד"ל ואזזזזז 4 או 3 אלונקה פתוחה!! שמעו זה היה חתיכת מסעעעעע קשה!! סיימנו אותו 35 איש בערך!! ובאלונקה הפתוחה כל שני חוליות התאחדו!! סיימנו אותו 5 בחולייה......עשינו מתיחות ואז אוכללללללללל!! אחרי האוכל נסענו לבסיס עצמו לבירכה שמה לעשות עוד בדיקות: פירוק מא"ג במים אם כמה שפחות נשימות, להוציא מהשנורקל ומסכה כמה שיותר מים בנשימה אחת ,לקחת משקלות ולצוף איתה כמה שיותר זמן בלי המרפקים יגעו במים, לצלול לקרקעית ולאסוף כה שיותר מטבעות , אותו הדבר רק אם מסכה אטומה ומישהו צולל איתך למטה ואז אתה לבד, יש כזה חוט ואז אתה צריך למשוך את עצמך שתי בירכות פעם אחת את מעליו ופעם אחת מתחתיו אם כמה שפחות נשימות וכמה שיותר מהר, ואז צלילה למרחק בנשימה אחת. כאם סיימנו את הבדיקות , בנתיים הלכנו לשירותים שמה והיו שמה מקלחות אם מים חמיםםםםםםםם!! קצת יותר אמורח כבר סעדנו בחדר אוכל בבסיס!! טוב חזרנו לאוהלים והמפקדים התחילו לדבר אם כל אחד בנפרד, ראיונות כאלו!! טוב אחר יצאנו לתיזוזים שוב חחחחחח לחצי שעה!! המפקד כבר שואל נו מה אני יכול לתת לכם שזה נמצא שתי מפה כולם כבר ספרינט מים מה?? ואז הוא אמר יאללה ציוד אליכם חוזרים לאוהל!! וכולם כבר יודעים שסיימנו את הקטע הפיזי!!!!! התקלחנו שמנו בגדים אזרחים ולפני זה עוד אספנו את כל המיטות ושמנו אותם בחדר אוכל ושמה ישנו!! טוב אחרי שלבשנו אזרחי לקחו אותנו לבסיס לדבר אם המפקד והוא ענה לנו על השאלות!! סבבה חזרנו לחדר אוכל קצת סידרנו את המקום והלכנו לישון!! טוב לפי דעתי היום האחרון היה היום הכי קשהההההה למה כבר סיימנו בעיקרון את הגיבוש אבללללל עשינו מלא עבודות רס"ר ששיעממו את התחת!!

טוב התחלנו בערך 200 סיימנו 54 וכמו שאמרו לי עברו 9 איש!!
לקחתי איתי מלא דברים שחשבתי שיעזרו מלא אזיקונים עוד שטויות ובסוף לא השתמשתי בהם!!
היה גיבוש כייף מאוד נהנתי רק חבל שלא עברתי!!!
ונראה לי זהו אם אני זוכר טוב!!
בהצלחה לכולם!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-06-2006, 21:29
  Sir Sebastian Sir Sebastian אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.06
יש הבדל בין כיף לחוויה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vodka4us שמתחילה ב "גיבוש ש 13 - אפריל"

ללכת לגיבוש זה חוויה מטורפת, שזוכרים והיא מעצבת אותך.
ובדיעבד ברור שזה כיף, אבל הגיבוש עצמו אתה לא קם אחרי 4 שעות שינה מפורק, נותנים לך כמה דקות להתרגן למסע, ואתה אומר לעצמך איזה כיף שאני פה, כי זה לא כיף.

ויש חלקים בצבא שהם כיפים, החברה הצחוקים המפקדים. אבל בתכלס אני לא הולך לקרבי כדי שיהיה לי כיף. כיף אני יכול לעשות גם בקרייה וללכת כל יום ללונה פארק. אני הולך כדי להכיר אנשים שיהיו החברים הכי טובים שלי, אני הולך כדי ללמוד על עצמי ולהפוך להיות בן אדם יותר טוב. ומשהו שהמדריך שלי אמר לי, שהאנשים שלומדים איתו עכשיו בתואר ראשון, לא יודעים כמה זמן יש ביום אחד, ורק אנשים שעברו דברים כמו המכין מבינים כמה הם יכולים לנצל יום אחד.

ובנוסף לכל זה אני לא עד כדי כך רוצה לשחק בחייל ולהרוג אנשים. אבל מישהו חייב לעשות את זה, ואם אני יכול להיות טוב ולתרום במקום שאני יגיע אליו בסופו של דבר אני יעשה את זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:18

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר