לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2006, 23:25
  The_Israeli The_Israeli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
שאלות על חובשים ומד"סים

1. אם המפקדים שלי ירצו להוציא אותי לחובשים, אני לא חייב נכון? השאלה היא האם במקרה שאסרב למרות שהם דוחפים, אם הם לא יראו את זה כמשהו שלילי ברקורד שלי ויסתכלו עליי אחרת אח"כ? אני אישית לא מעוניין מסיבה קצת דבילית אבל מאוד משמעותית מבחינתי - יש לי פוביה רצינית ממחטים (לא סתם פחד מזריקות, משהו פסיכולוגי שאפילו מהזריקות של הבקו"ם יהיה לי קשה מאוד) ואני לא חושב שאוכל לסבול את כל הדקירות האלה. בטח שלא אנדב עצמי למשהו כזה.

2. שאלה לא קשורה ואחרת: מה עושים במד"סים? יותר בכיוון של איזה תרגילים מבצעים מלבד שכיבות סמיכה, כפיפות בטן וטרטורי רגליים בספרינטים וריצות ארוכות על סוגיהם השונים. סקוואטים יש? בן דוד של אבא שלי שהיה (ועודו לדעתי במילואים) מד"סניק בשייטת אמר שמתח הוציאו מהמד"סים מהסיבה המטופשת שהיה חסר מתקן מתח בהרבה בסיסים. O_O
אני שואל כי לעיתים נראה לי שמזניחים מאוד בצבא חלקים מהגוף, שלמרות כל השביזות הגופנית הכללית, אולי כדאי מעט להשקיע בהם בעצמן אם ממש לא עובדים עליהם. למשל יד קדמית. אם לא עובדים על יד קדמית בשום צורה, אפשר לעשות מתח באחיזה צרה עם כפות הידיים כלפי הפנים, או לעשות תרגילים ליד קדמית עם כל מני משקולות מאולתרות בדמות כלי נשק שונים וכדו'. חוסר איזון בגוף (בעיקר בין קבוצות שרירים נגדיות) הוא לא דבר דבר או מועיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר