לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2006, 11:01
צלמית המשתמש של Thedarkdragon
  משתמש זכר Thedarkdragon Thedarkdragon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Thedarkdragon שלח הודעה דרך MSN אל Thedarkdragon
טיק/עיוות

שלום חברים.
כבר הרבה שנים שיש לי בעיה מאוד מעצבנת שאני די סובל ממנה נפשית..יש לי טיק בעיניים. כשאני עצבים או במצבי לחץ מסויימים מתחיל הטיק, אני לא יכול להתרכז ומתחיל להיות עצבני יותר ויותר. בשביל שזה יפסק אני צריך להיות בצד לא ליד אנשים אחרים, להירגע קצת (קצת הרבה האמת...) ואז הטיק חוזר בתדירות קצת פחות גבוהה או נעלם בכלל לאותו רגע (זה חוזר ישר כשאני נהייה שוב קצת יותר עצבני...).
אני מתגייס עוד חודש... בנתיים אני עושה בדיקות רפואיות כדי להוכיח שיש לי את הבעיה הזאת באמת. זאת בעיה שמציקה לי מאוד אבל לא רצתי לספר עליה בצו ראשון.. החלום שלי היה ללכת לטייס... אז רציתי לפחות להגיע כמה שיותר רחוק במיונים. ואגב הגעתי לגיבוש ורק שם נפלתי.

השאלה שלי היא.. כרגע יש לי פרופיל 97 בגלל שלא סיפרתי על זה מההתחלה. אחרי שאני אוכיח את קיומה של בעיה זו... כמה זה יוריד לי בפרופיל?

תודה

אגב, הטיק מתבטא בזה שהעיניים שלי מתחילות לזוז לכל הכיוונים בעצבנות (כמו התקף אפילפסיה רק בעיניים רק שזה לא אפילפסיה) ומאוד קשה לי להשתלט על זה ובעקבות כל זה אני נהיה עצבני יותר ויותר מה שמחמיר רק את המצב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר