07-07-2006, 13:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
גם אני הייתי ככה לפני התחקיר שלי...
אז דבר ראשון-אל תילחץ!
התחקיר בסה"כ בא לבדוק מי אתה. אין לך מה לשקר בו, וכל עוד אתה לא חבר של סדאם חוסיין או של חסאן נסראללה אז אין סיבה שלא תעבור אותו!!!
עוד משהו שיכול להכשיל אותך זה סמים, אבל באמת-כל עוד אתה לא עישנת סמים או לא חבר של איזה מחבל, אז אפשר להגיד שעברת את התחקיר!!!
גם לגבי שתיית אלכוהול-תרגיש חופשי להגיד שאתה שותה פה ושם, זה לא מה שיכשיל אותך (כמובן שאם תגיד שאתה שותה 5 ליטר בירה ובקבוק וודקה שלם כל ערב אז זה בעיה, אבל אתה לא כזה, נכון?)
גם כשהיא שואלת אותך אם אתה מוכן לעבור פוליגרף-אל תפחד ותגיד שאין לך בעיה (האמת היא שאין ברירה, כי אם תגיד שלא אז ישר יחשדו בך)...
תאמין לי שגם אני נלחצתי לפני התחקיר הבטחוני שלי והייתי בטוח שאצלי למשל, בגלל שיש לי אזרחות כפולה אז אני לא אעבור, אבל זה שטויות וכולם עוברים את זה, ובסופו של דבר הגעתי למקום מאוד בכיר עם סיווג גבוה מאוד למרות החששות שלי!!!
פשוט תהיה הכי טבעי שיש, אל תשקר ותגיד את כל האמת ורק את האמת, ובאמת שיהיה המון הצלחה, אל תפחד!
אם יש לך עוד שאלות אז אתה מוזמן לשאול ואני אענה לך בשמחה, כי גם אני עברתי תחקיר וזה באמת שטויות. כולם מפחדים להיכשל בו אבל כולם עוברים בסופו של דבר 
בהצלחה ושבת שלום