לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2006, 12:20
  arikc10 arikc10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.05.06
p2p network

יש לי שני מחשבים שעל אחד מהם מותקן xp sp2 ועל השני win 2000 (ללא sp כלשהם). אני מנסה להתחבר לאינטרנט במחשב עם ה-2000 באמצעות החיבור הקיים של ה-xp . יש לי כבל מוצלב בין שני המחשבים . התקשורת בין המחשבים תקינה- יש פינג תקין בין שניהם וניתן לשתף ספריות וקבצים. הבעיה היא שהפעלתי את אפשרות השיתוף על החייגן של ה-xp אבל למרות זאת השיתוף של החייגן לא קורה בפועל ב-2000. כלומר לא רואים סימן לשיתוף החייגן ואין אפשרות לצאת לאינטרנט במחשב עם ה-2000. במחשב עם ה-xp יש לי avg (הגרסה החינמית) ומעבר לכך אין תוכנות הגנה מיוחדות (ה-f.w של ה-xp מופעל וגם windows defender פעיל). במחשב עם ה-2000 אין שום תוכנת הגנה כרגע. מדובר בחיבור אדסל, מודם אלקטל 510 (כמובן לא מוגדר בתור ראוטר ועקב בעיה במודם גם לא ניתן להגדירו כראוטר)
האם יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-07-2006, 16:40
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
כמה סעיפים מכוונים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי arikc10 שמתחילה ב "p2p network"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי arikc10
יש לי שני מחשבים שעל אחד מהם מותקן xp sp2 ועל השני win 2000 (ללא sp כלשהם). אני מנסה להתחבר לאינטרנט במחשב עם ה-2000 באמצעות החיבור הקיים של ה-xp . יש לי כבל מוצלב בין שני המחשבים . התקשורת בין המחשבים תקינה- יש פינג תקין בין שניהם וניתן לשתף ספריות וקבצים. הבעיה היא שהפעלתי את אפשרות השיתוף על החייגן של ה-xp אבל למרות זאת השיתוף של החייגן לא קורה בפועל ב-2000. כלומר לא רואים סימן לשיתוף החייגן ואין אפשרות לצאת לאינטרנט במחשב עם ה-2000. במחשב עם ה-xp יש לי avg (הגרסה החינמית) ומעבר לכך אין תוכנות הגנה מיוחדות (ה-f.w של ה-xp מופעל וגם windows defender פעיל). במחשב עם ה-2000 אין שום תוכנת הגנה כרגע. מדובר בחיבור אדסל, מודם אלקטל 510 (כמובן לא מוגדר בתור ראוטר ועקב בעיה במודם גם לא ניתן להגדירו כראוטר)
האם יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

מס' שאלות לי אלייך

1.
האם הפעלת את הIIS ועל החייגן שלך יש INTERNET CONNECTION SHERING?

2.
האם בין הכרטיסי רשת הפנימיים ברשת שלך אין בין שניהם FIREWALL?

3.
האם בשכנים ברשת אתה רואה בשני המחשבים את המחשבים ?

4.
כאשר משתמשים בINTERNET CONNECTION SHERING ברוב המקרים בזמן ההתקנה של הIIS
המערכת הפעלה של המחשב אליו מחובר המודם נותן לך כמו WIZARD כזה שמאפשר לך לתת את הגדרות הרשת שלך ואז מאפשר לך להכין דיסקט הגדרות.. את אותו הדיסקט אתה מפעיל ב2000
ואז ה2000 מתקשר לXP ויוצר קשר.
אך חשוב קודם שתעשה את הסעיפים הראשונים 1-3 שאמרתי לך.

בP2P זה קצת בעייתי לעשות את זה אך אפשרי.

BOSS11

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר