לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-07-2006, 13:59
  razor_29 razor_29 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
שלח הודעה דרך ICQ אל razor_29
מודיעין-מורפוזה לקרבי

יש לי בעיה רצינית. ואני אודה לכל מי שיקרא את הפסקה ויוסיף לי לבנה, קטנה ככל שתהיה, לקיר המחשבות וההתלבטויות שלי.

הכל התחיל בצו ראשון, שהיה לי לפני שנה ושבעה חודשים בתחילת כיתה י"א. בצו, כתוצאה מלחץ מההורים או יותר נכון מאמא שלי שאיתה אני חי (בן יחיד), הגזמתי כמו שלא מעט אנשים לצערי עושים בועדה הרפואית שקבעה לי את הפרופיל. בסופו של דבר יצאתי משם עם 64, ששימח אותי, לפחות לתקופה מסוימת. כתוצאה מהפרופיל הנמוך והיותי שפוי, שלחו לי זימונים למודיעין למגוון מסלולים, שאליהם התמיינתי לאורך כשנה. כעת, כאשר בית הספר מאחורי ובעוד כארבעה חודשים אני מתגייס, מתעוררת אצלי מחשבה מסוג שונה. "מורעלת" למדי. עברתי את כל המיונים לעובד חקר מודיעין, ובסופו של דבר אני משער שלשם אני מיועד. הבעיה היא כמו שאמרתי שהתחלתי להבין שיכול להיות שזה לא אני. אני עדיין לא בטוח בזה, אבל התחושה לא נעלמת.
בעקרון הכושר שלי לא רע בכלל, ומהבחינה הזו אני חושב שאני אסתדר. כחלק מהמחשבות שלי, אני תוהה עד כמה ארוך יהיה התהליך של העלת הפרופיל והקבלה ליח' קרבית? העניין הוא שאני גם לא רוצה לקבל "טחינת תחת" ולשרת במחסומים שלוש שנים או משהו בסגנון הנ"ל. מבצעים קרביים ומעשים משמעותיים יותר הם מטרתי.

שוב, אודה לכל מי שיקרא ויתן עצה זו או אחרת, משום שהדבר יעזור לי מאוד.

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-07-2006, 18:17
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אל תבנה על זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי razor_29 שמתחילה ב "מודיעין-מורפוזה לקרבי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי razor_29
העניין הוא שאני גם לא רוצה לקבל "טחינת תחת" ולשרת במחסומים שלוש שנים או משהו בסגנון הנ"ל. מבצעים קרביים ומעשים משמעותיים יותר הם מטרתי.

כולם רוצים לעשות מבצעים מיוחדים ולא לעמוד במחסומים, אבל אין מה לעשות. בשורה התחתונה רוב המערך הלוחם של צה"ל מבצע עבודות משמימות ומשעממות.
חלק קטן מאוד, מזערי הוא זה שמבצע אך ורק מבצעים קרביים ומשמעותיים כהגדרתך.

קח בחשבון שבמידה ותתגייס בתאריך שיועד לך, לאחר שתעלה פרופיל, הסיכוי שתגיע ליחידה מובחרת קטן מאוד משום שלא עברת יום סיירות ולא היית בגיבושים.
אתה כן יכול להתגייס לאחד החילות ובאותו חיל לעבור גיבוש ליחידות המיוחדות שלו (יח"טיות בחי"ר, יהל"ם בהנדסה וכו').

כמה זמן אורך תהליך העלאת הפרופיל? הכול תלוי בבירוקרטיה. אם היית דוחס את כל התהליכים שיהיו אחד אחרי השני זה יכול לקחת כמה שעות.

על מנת להעלות פרופיל אתה צריך חוות דעת מרופא אזרחי בעניין הבעיות שכביכול יש לך או אין לך.
משם אתה מוסר את חוות הדעת ללשכת הגיוס ומבש דיון בוועדה רפואית כדי להעלות פרופיל.
בשלב מסויים תזומן לוועדה, אשר לא מתכנסת כל יום כמובן ושם יוחלט אם לקבל את ההמלצה או לא.
זה יכול לקחת כמה שבועות טובים...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר