לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2006, 10:31
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
כתבה הדבורים באים

מספר סיכולים של ניסיונות הברחת אמצעי לחימה אל תוך רצועת עזה הכתירו את ספינות ה"דבור" וצוותיהם למלכים החדשים של הים. כשאין גדרות וקו הגבול הוא דמיוני בלבד, הים פרוץ וזמין לניסיונות ביצוע פעילות חבלנית עוינת כנגד ישראל. ספינות ה"דבור", שאחראיות על הביטחון השוטף לאורך הגבול הימי של ישראל, מפטרלות ללא הפסקה בים ודואגות לבדוק כל נקודה חשודה שבקריות השליטה הימית רואות על גבי המכ"ם.

ביום חמישי האחרון הצטרפו עוד כשלושים לוחמים לצוות ספינות ה"דבור". לאחר שסיימו את שלב ההכנה הראשוני בבסיס ההדרכה של חיל הים בחיפה, יצטרפו הימאים הצעירים אל הספינות הפרושות לאורך כל חופי הארץ, וימשיכו את הכשרתם המעשית שם.

בוגרי קורס לוחם דבור - שייט, מחזור י"ג השנה, הפכו מהיום גם מטוראים לרב-טוראים. ראשונים לקבל את הדרגות היו מצטייני הקורס, רב טוראי מאור כהן ורב טוראי אביב אלבז, את הדרגות העניק להם מפקד בית הספר לשייט וימאות, סרן דין ברודצקי. מיד לאחר מכן זכו יתר הספנים לעתיד לקבל את דרגותיהם.

כזכור, בתקופה האחרונה ה"דבורים" מנעו כל ניסיון חדירה ימי אל גבולות ישראל או אל רצועת עזה. בין השאר עצרו שני שחיינים שניסו להבריח אמצעי לחימה לתוך שטח רצועת עזה, ותפסו פעמיים אוניות מלאות חומרי נפץ וחבלה, אחת מהן ביום העצמאות, מה שהעלה את המורל הלאומי כפליים והפך לרגע קצר את חברי צוות הספינה לכוכבים.

רב-טוראי מאור כהן: אני מקווה לקחת חלק בעצירת ניסיון החדירה הימי הבא"

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www1.idf.il/dover/site/Images_Site/tans.gif]

סמל ראשון עומר קריזנר, פעם לוחם "דבור" והיום מפקד צוות בקורס ה"דבורנים" קצת מאוכזב שהוא מפסיד את כל האקשן, אבל לא יותר מדי. "אני כבר לקראת שחרור ואני מכשיר את הלוחמים הבאים שיעצרו את ניסיון החדירה הימי הבא, זה לא פחות חשוב" אמר.
"אני שמח להצטרף לצוות הלוחמים הימי, שצריך להיות ערני ודרוך 24 שעות ביממה" אמר מצטיין הקורס, רב"ט מאור כהן, "אני מקווה לקחת חלק בעצירת ניסיון החדירה הימי הבא" סיכם.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר