לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2006, 12:44
  דין ברקו דין ברקו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
המלצה הרבה דברים למכירה שווה כניסה !(אוספים ,פוסטרים ,דיגיטלית ועוד..)

מכירת חיסול !!!!!

פוסטר של האמר H3

פוסטר של פיז'ו 407 קופה

פוסטר ענק !!! של סיטרואן c6

10 מדבקות כאוס לבנות יפות להדבקה על האוטו על הדלת או על איזה מקום שתבחרו

לדרמן של החברה המקורית לדרמן הדגם הוא core הדגם חדש מגיע עם קופסא ועם הנרתיק לא היה בשימוש זהו הדגם האחרון שיצא של חברת לדרמן לא היה בשימוש אני חוזר !!! הוא חדש !!!!

שתי ספרים ענקיים מלאים בבולים מתחילת 1880 או פחות עד לתקופה של היום בהחלט אוסף מרשים בעיקר בולים של אירופה או משהו כזה

למכירה דגמי 4 דגמי רכב 1/24 של חברת בוראגו

למכירה אוסף של קלפי פוקימון קטן אבל מרשים

למכירה אוסף קלפי יוגי הו בזול

למכירה מצלמת מינולטה dimage x20 דיגיטלית מאוד פשוטה וקומפקטית - באה עם כבל יו אס בי עם כול החוברות ועם הדיסק למחשב ועם מטען סוללות נטענות פלוס 4 סוללות נטענות aa ועם נרתיק שחור שמתאים למצלמה הדיגיטלית ובאה עם כרטיס זיכרון 128 מגה המחיר עומד כעת על 450 ניתן למיקוח (גמיש ) .
לבירורים והצעות על הדברים המוצעים אפשר להשיג אותי בפלא 0546520922 או באיי סי קיו ובמסנג'ר שלמטה ....

נערך לאחרונה ע"י דין ברקו בתאריך 15-07-2006 בשעה 13:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-07-2006, 01:07

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דין ברקו שמתחילה ב "הרבה דברים למכירה שווה כניסה !(אוספים ,פוסטרים ,דיגיטלית ועוד..)"

פוסטר של האמר H3 - עשרה שקלים

פוסטר של פיז'ו 407 קופה- 10 שקל

פוסטר ענק !!! של סיטרואן c6 - עשרה שקלים

מצלמה לפלא 6100 או 3100 - 60 שקל

כל סטיק לייט אחד 5 שקל

מכונית לייטניג מקווין או סאלי מהסרט מכיוניות - 10 שקל לאחת אבל אם קונים יותר המחיר יורד

10 מדבקות כאוס לבנות יפות להדבקה על האוטו על הדלת או על איזה מקום שתבחרו - כל מדבקה 3 שקל

לדרמן של החברה המקורית לדרמן הדגם הוא core הדגם חדש מגיע עם קופסא ועם הנרתיק לא היה בשימוש זהו הדגם האחרון שיצא של חברת לדרמן לא היה בשימוש אני חוזר !!! הוא חדש !!!!- 400 גמיש)
שתי ספרים ענקיים מלאים בבולים מתחילת 1880 או פחות עד לתקופה של היום בהחלט אוסף מרשים בעיקר בולים של אירופה או משהו כזה - לא יודע מחיר כי אני לא מבין בבולים

למכירה דגמי 4 דגמי רכב 1/24 של חברת בוראגו - על אחת 50 אם קונים את כולם יש הנחה שווה

למכירה אוסף של קלפי פוקימון קטן אבל מרשים תלוי בקלפים

למכירה אוסף קלפי יוגי הו בזול 50 שקל הכול כ 200 קלפים אמיתיים

למכירה מצלמת מינולטה dimage x20 דיגיטלית מאוד פשוטה וקומפקטית - באה עם כבל יו אס בי עם כול החוברות ועם הדיסק למחשב ועם מטען סוללות נטענות פלוס 4 סוללות נטענות aa ועם נרתיק שחור שמתאים למצלמה הדיגיטלית ובאה עם כרטיס זיכרון 128 מגה המחיר עומד כעת על 350 ניתן למיקוח (גמיש ) .
לבירורים והצעות על הדברים המוצעים אפשר להשיג אותי בפלא 0546520922 או באיי סי קיו ובמסנג'ר שלמטה ....

ישן 10-08-2006, 19:22

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דין ברקו שמתחילה ב "הרבה דברים למכירה שווה כניסה !(אוספים ,פוסטרים ,דיגיטלית ועוד..)"

עידכון מחירים :
פוסטר של האמר H3 - חמש שקל

פוסטר של פיז'ו 407 קופה- 5 שקל

פוסטר ענק !!! של סיטרואן c6 - עשרה שקלים

מצלמה לפלא 6100 או 3100 - 60 שקל

סטיק לייט אחד 5 שקל

מכונית לייטניג מקווין או סאלי מהסרט מכיוניות - 7 שקל לאחת אבל אם קונים יותר המחיר יורד

10 מדבקות כאוס לבנות יפות להדבקה על האוטו על הדלת או על איזה מקום שתבחרו - כל מדבקה2 שקל

לדרמן של החברה המקורית לדרמן הדגם הוא core הדגם חדש מגיע עם קופסא ועם הנרתיק לא היה בשימוש זהו הדגם האחרון שיצא של חברת לדרמן לא היה בשימוש אני חוזר !!! הוא חדש !!!!- 380 גמיש)

שתי ספרים ענקיים מלאים בבולים מתחילת 1880 או פחות עד לתקופה של היום בהחלט אוסף מרשים בעיקר בולים של אירופה או משהו כזה - לא יודע מחיר כי אני לא מבין בבולים

למכירה דגמי 4 דגמי רכב 1/24 של חברת בוראגו - על אחת 50 אם קונים את כולם יש הנחה שווה

למכירה אוסף של קלפי פוקימון קטן אבל מרשים תלוי בקלפים מלא זוהרים

למכירה אוסף קלפי יוגי הו בזול 50 שקל הכול כ 200 קלפים אמיתיים בינייהם איזה 10 זוהרים

למכירה מצלמת מינולטה dimage x20 דיגיטלית מאוד פשוטה וקומפקטית - באה עם כבל יו אס בי עם כול החוברות ועם הדיסק למחשב ועם מטען סוללות נטענות פלוס 4 סוללות נטענות aa ועם נרתיק שחור שמתאים למצלמה הדיגיטלית ובאה עם כרטיס זיכרון 128 מגה המחיר עומד כעת על------------ 300
ניתן למיקוח (גמיש ) .
24-07-2006 23:53

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר