לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2006, 17:41
  משתמש זכר XpHunTeR XpHunTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.04
בקשר ללוחם איסוף (מוד''ש)

ערכתי חיפושים בפורום וקראתי הרבה נושאים, אבל רוב הדיבורים על מוד''ש הם משנת 2005,
כך שזה לא ממש תקף לדעתי לגבי מה שעומד להיות בזמן הקרוב.

יש לי פרופיל 72 ואני מתלבט אם ללכת לתותחנים או למוד''ש. שאלתי הרבה אנשים אך אני עדיין מתלבט.
אני רוצה חייל שיהיה מעניין, מגוון, פחות שמירות, סיכון נמוך, ואנשים כמה שיותר איכותיים.

כמה שאלות:
1. האם מוד''ש דורש קב''א גבוהה יותר מאשר תותחנים? כלומר, האם יש אנשים (כמו ה"שכונה" [ערסים] ) שקיבלו מנילה 72 ולא קיבלו ברשימה את החייל הזה אבל קיבלו תותחנים?

2.האם הטירונות של פרופיל 72 תהיה שלושה חודשים ותהיה קשה כמו תמיד? (כולם אומרים שהטירונות ממש קשה כמו חי''ר)

3.האם ישלחו אותי לתצפת מאוד קרוב לערבים ?

4.היתי רוצה לדעת על המסלולים של מוד''ש, ואיפה אני יוכל להיות עם פרופיל כמו שלי,
ואם יש מסלולים יותר קרביים אשר יהיו סגורים בפניי?...

5. איפה לדעתכם כדאי לי לשרת? איפה יותר טוב? אם יש לכם קצת מידע כדי שאני אפסיק להתלבט איזה חייל לקחת, אנא עזרו לי..

אתם לא חייבים לענות על כל השאלות, למרות שעדיף אם כן, רק תגיבו ..(כל מי שיודע..)
תודה רבה !!

נערך לאחרונה ע"י XpHunTeR בתאריך 15-07-2006 בשעה 17:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-07-2006, 17:50
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "בקשר ללוחם איסוף (מוד''ש)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpHunTeR
עשיתי חיפושים בפורום והסתכלתי על הרבה הודעות, אבל רוב הדיבורים על מוד''ש הם משנת 2005,
כך שזה לא ממש תקף לדעתי לגבי מה שעומד להיות במוד''ש - לוחם איסוף .

יש לי פרופיל 72 ואני מתלבט אם ללכת לתותחנים או למוד''ש. שאלתי הרבה אנשים ואני עדיין מתלבט.
אני רוצה שיהיה מעניין, עם סיכון נמוך, ואנשים כמה שיותר איכותיים.

כמה שאלות:
1. האם מוד''ש דורש קב''א גבוהה יותר מאשר תותחנים? כלומר, האם יש אנשים (רובם "שכונה" [ערסים] שקיבלו מנילה 72 ולא קיבלו ברשימה את החייל הזה אבל קיבלו תותחנים? לכל מי שיש פרופיל 72 מקבל גם מוד"ש וגם תותחנים זה לא קשור לקב"א שלך.. בשתי היחידות יש אנשים מכל הסוגים כמו בכל מקום..

2.האם הטירונות של פרופיל 72 תהיה שלושה חודשים ותהיה קשה כמו תמיד? (כולם אומרים שהטירונות ממש קשה כמו חי''ר) קשה כמו חי"ר היא לא יכולה ליהיות כי בחי"ר עושים טירונות 7 חודשים לעומת 3 חודשים של פופיל 72.. וגם הקושי אני חושב שהוא פחות קשה..

3.האם ישלחו אותי מאוד קרוב לערבים ? אתה לא תילחם פנים מול פנים עם הפלסטינים כמו שעושים בחי"ר..

4.היתי רוצה לדעת את המסלולים של מוד''ש,
ואיפה אני יוכל להיות עם פרופיל כמו שלי,
ואם יש מסלולים יותר קרביים אשר יהיו סגורים בפניי (אני אהיה שמח לזה) אתה יכול ליהיות שמח כי יש מסלולים יותר קרביים לבעלי פרופיל 82 ומעלה .. שסגורים בפניך..

5. איפה לדעתכם כדאי לי לשרת? איפה יותר טוב? אם יש לכם קצת מידע כדי שאני אפסיק להתלבט איזה חייל לקחת, אנא עזרו לי.. זה לא יהיה הכי טוב לשאול מה אני מעדיף כי אולי אני מעדיף דברים אחרים משלך.. אתה צריך להחליט מה אתה מעדיף..

אתם לא חייבים לענות על כל השאלות, למרות שזה יהיה מאוד טוב אם כן, רק תגיבו ..(כל מי שיודע..)
תודה רבה !!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר