לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2006, 14:37
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אמיול בהחלט יכול להשפיע על מהיורת הגלישה, במיוחד עם ראוטר
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "אין וירוסים..."

הבעיה עם אמיול מתחלקת לשני חלקים:
א) מהירות העלאה. מהירותה העלאה בארצנו הקטנטונת היא זעומה. לדוגמא, בחיבור ADSL נורמלי, בחבילה של 1.5MB/S הורדה, יש העלאה של 96KB/S, משמע, את יכולה להוריד בכ-187KB/S אך להעלות רק בכ-12KB/S.
אם את מנצלת את מלוא רוחה הפס העולה, הדבר יגרום לך לאיטיות מחרידה באינטרנט (משתי סיבות, סיבה אחת היא שכשאת פותחת דף אינטרנט, את צריכה לשלוח בקשה לשרת שיביא לך את אותו הדף. אם אין רוחב פס פנוי עולה, הבקשה הזאת תגיע באיחור. סיבה שניה היא שעל כל פאקט מידע שאת מקבלת, את צריכה לשלוח אישור שקיבלת אותה, ואם אין לך מספיק רוחב פס עולה, את תורידי במהירויות ממש ממש נמוכות).
פתרון, להגביל את קצב ההעלאה או דרך תוכנת האמיול עצמה, או דרך תוכנה חיצונית לדוגמא NETLIMITER (גירסה 1.3, אל תתקרבי לגרירסה שמתחילה ב-2, היא כוללת גם חומת אש שעושה בעיות).

ב) כמות החיבורים במקביל. כשאת מורידה באימיול את מורידה ממקורות רבים, ואנשים רבים גם מורידים ממך. הראוטר צריך לעקוב אחרי ההתקשוריות הפתוחות והדבר יכול לסתום את הזכרון של הראוטר. משמע, יהיה חוסר גלישה או איטיות עצומה בגלישה. לרוב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר הגלישה חוזרת למהירות נורמלית.
פתרון, להגביל בתוכנת האימיול את מספר החיבורים במקביל (הייתי ממליץ לא יותר מ-100)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-07-2006, 15:11
  fhever fhever אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל fhever
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "טוב ,תודה על העזרה.."

מהירות בראוטר אלחוטי , אמורה להתחלק בין כל המחשבים (מה שלא בנתב-ממתג רגיל -קווי המהירות אמורה להיות 1.5 מגה( 1.5/8) לכל מחשב) , את זה למדתי בתוקף המגמה שלי ( רשתות מחשבים ) , עכשיו בתור משתמש ברשת אלחוטית בביתי אני לא רואה את החלוקה הזאת בפועל , אני מקבל מהירות מקסימלית לכל מחשב ... וכמו שאמרת שאת מפעילה אימיול זה גורם משמעותית להאטת הרשת ( תלוי בגירסה של האימיול , היו לי גרסאות אימיול שלא נתנו לי לזוז ברשת שהם פעלו , ועכשיו אני משתמש בגירסה שבקושי משפיעה על המהירות ) - לסיכום תתקשרי לספק אינטרנט שלך תשגעי אותו על כך שהמהירות אצלך לא זזה , והם יגידו לך למה ( הם רואים את התעבורה שלך היוצאת ונכנסת ) יכול להיות שזה גם בגלל תוכנות רוגלה למינהם שתופסות לך רוחב פס .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר