20-07-2006, 21:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.05.04
|
|
|
עכשיו , שיש קצת זמן , נדבר קצת בשבחו של האיש ,
סמ"ר יותם גלבוע ז"ל , בן 21 , תושב הקיבוץ מעוז חיים הסמוך לבית שאן , פראמדיק יחידת מגל"ן שחונך במד"א אזור גלבוע , עבר שם את שלב ההכשרה המעשית , כולל צווי השתלמות במסגרת שירותו
הפעם האחרונה שבה עבדנו יחד הייתה בשבוע שעבר, כאשר הגיע כהרגלו להשתלמות עבודה בניידת טיפול נמרץ , לא תארנו לעצמנו שכך זה יגמר
איש שקט מאוד , מאוד ביישן ומופנם , ממעיט לדבר על עצמו ועל הצבא ,שליחותו כפראמדיק, הרצון לסייע ולעזור הייתה בראש מעייניו , ומטעם זה נפל בקרב שלשום כאשר נשלח לסייע לחברו שאף הוא נפל בקרב, דבר שכאמור עלה לו בחייו
יש הרבה מאוד מילים שניתן לספר על רעות , חברות , שאותם למדנו מכלל השירות , ואני מתבייש מכיוון שאת מילות השיר "בלדה לחובש" אנני זוכר, ולא יודע איך לכתוב אותם כאן
אז בשפה שלי ,
בשמי בשם רוב חבריי שרובנו יוצאי יחידות קרביות , ורובנו איבדנו חברים ואף נפגענו בעצמנו
כול שנותר ,לעמוד איתנים , ולא להרכין ראש עם כול הכאב , אלא לעמוד זקופים ובגאווה להצדיע לבחור הנדיר הזה , שנפל כגיבור ויטמן מחר כגיבור
ממני נבצר להגיע מחר ללוייה מקורח המציאות שנחתה עלינו , אבל יצוג שלנו כן יהיה שם , וכך אני חושב ולמעשה כולנו גם חושבים ככה
יהי זכרו של יותם ברוך ..