21-07-2006, 15:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
שטויות במיץ!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה בקשר להורדת פרופיל על מגרנות ובעיות גב"
יש לי מלא חברים מגויסים עם מגירנות אז אני יכלו להסביר לך את העניין
דבר ראשון, ברמב"ם לא מורידים פרופיל. הולכים לרופא בצו ראשון בלשכת גיוס (אני מדבר מתוך הנחה שאתה עדיין מלש"ב ולא מגויס) ומצהירים על מיגרנות. אחרי הצו ראשון תקבל זימון נוסף כדי להיבדק אצל נוירולוג (כן, זה אומר לסוע עד הלשכ"ג בשביל בדיקה של 10 דקות...). שם הוא יעשה לך בדיקות וישאל אותך שאלות כמו מתי היה התקף אחרון, באיזו תדירות יש התקפים, אילו כדורים אתה לוקח, ועוד שאלות על המיגרנה שלך...
בכל מקרה, חשוב לציין שאף בית חולים אזרחי אינו רשאי להתערב בתיק הצבאי שלך, ורק רופאים ובתי חולים צבאיים רשאים לטפל בך בכל מה שקשור לצבא, ומה שאומרת הרופאה ברמב"ם לא ממש מעניין את הצבא...
השאלה "איזה רופא יכול להוריד ל-45" היא לא רלוונטית כיוון שרק רופא צבאי יבדוק אותך בנושא ורק הוא יחליט לכמה להוריד לך...
לגבי הבעיות גב-גם על זה ישאלו אותך שאלות דומות כמו מתי זה התחיל, איך זה מתבטא, איך זה מגביל אותך, ועוד...
אתה תעבור טירונות 02 של חודש ככל הנראה (כמעט תמיד בעלי 45 ו-64 עוברים אותה) בניצנים, מחנה 80 או זיקים (חלק עוברים גם בצריפין, אבל אין הרבה), ושם הרופא של המרפאה של הבסיס ידבר איתך על הבעה ויבדוק את התיק הרפואי שלך...
אני יכול להגיד לך בוודאות כבר שכנראה יהיה לך פרופיל 45, ושאתה תקבל את הפטורים הבאים (לתקופת הטירונות בלבד) :
1. פטור משמירות
2. 7 שעות שינה (במקום 6)
נוסף על כך, הבעיות גב ייתנו לך פטורים כמו פטור מעמידה ממושכת ואולי גם פטור ממד"סים (שיעורי ספורט), אבל בזה אני כבר פחות מבין...
לגבי שאר השירות הסדיר שלך-כנראה תקבל תפקיד של יומיות ואם תישן בבסיס אז ייתנו לך תפקיד של 8 בבוקר עד 5 בצהריים כפי הנראה...