לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 15:55
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
שטויות במיץ!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה בקשר להורדת פרופיל על מגרנות ובעיות גב"

יש לי מלא חברים מגויסים עם מגירנות אז אני יכלו להסביר לך את העניין

דבר ראשון, ברמב"ם לא מורידים פרופיל. הולכים לרופא בצו ראשון בלשכת גיוס (אני מדבר מתוך הנחה שאתה עדיין מלש"ב ולא מגויס) ומצהירים על מיגרנות. אחרי הצו ראשון תקבל זימון נוסף כדי להיבדק אצל נוירולוג (כן, זה אומר לסוע עד הלשכ"ג בשביל בדיקה של 10 דקות...). שם הוא יעשה לך בדיקות וישאל אותך שאלות כמו מתי היה התקף אחרון, באיזו תדירות יש התקפים, אילו כדורים אתה לוקח, ועוד שאלות על המיגרנה שלך...
בכל מקרה, חשוב לציין שאף בית חולים אזרחי אינו רשאי להתערב בתיק הצבאי שלך, ורק רופאים ובתי חולים צבאיים רשאים לטפל בך בכל מה שקשור לצבא, ומה שאומרת הרופאה ברמב"ם לא ממש מעניין את הצבא...
השאלה "איזה רופא יכול להוריד ל-45" היא לא רלוונטית כיוון שרק רופא צבאי יבדוק אותך בנושא ורק הוא יחליט לכמה להוריד לך...
לגבי הבעיות גב-גם על זה ישאלו אותך שאלות דומות כמו מתי זה התחיל, איך זה מתבטא, איך זה מגביל אותך, ועוד...

אתה תעבור טירונות 02 של חודש ככל הנראה (כמעט תמיד בעלי 45 ו-64 עוברים אותה) בניצנים, מחנה 80 או זיקים (חלק עוברים גם בצריפין, אבל אין הרבה), ושם הרופא של המרפאה של הבסיס ידבר איתך על הבעה ויבדוק את התיק הרפואי שלך...
אני יכול להגיד לך בוודאות כבר שכנראה יהיה לך פרופיל 45, ושאתה תקבל את הפטורים הבאים (לתקופת הטירונות בלבד) :
1. פטור משמירות
2. 7 שעות שינה (במקום 6)

נוסף על כך, הבעיות גב ייתנו לך פטורים כמו פטור מעמידה ממושכת ואולי גם פטור ממד"סים (שיעורי ספורט), אבל בזה אני כבר פחות מבין...

לגבי שאר השירות הסדיר שלך-כנראה תקבל תפקיד של יומיות ואם תישן בבסיס אז ייתנו לך תפקיד של 8 בבוקר עד 5 בצהריים כפי הנראה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2006, 16:26
  ShadowMaster ShadowMaster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.06
הממ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה בקשר להורדת פרופיל על מגרנות ובעיות גב"

אני בצבא כבר יותר מחודשיים ואני דיברתי על הבית חולים הצבאי של הרמב"מ יש שם אחד ודיברתי עם ניורולוגית מטעם הצבא הייתי במיון ואני עכשיו בקורס בטכני בחיפה יש לי עוד חודש וזהו עם הקורסים הפרופיל שלי הוא 72 בנתיים והיא המליצה על בדיקת ct scan וכבר כתבתי מה שהיא אמרה שמי שכרוני יוריד ו 64 זה שטויות אבל בקשר ל 45 אני צריך לעבור ועדה רפואית יש לי עוד שבוע ועדה רפואית בקשר להוספת מגרנות בתור סעיף אצלי בתיק הרפואי זה מה שהרופא היחידה אמר ועל איזה סעיף ניתן להוריד ל 45 במגרנות כי לניורולוגית היה מושג רק ל 64 וזה לא מה שאני רוצה אני מעוניין ב 45 כדי לעשות פסילת מקצוע ממש לא בא לי להיות טכנאי מסוקים אז מה דעתך?

תודה מראש
ישן 21-07-2006, 17:27
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "הממ"

האמת היא שאני מכיר לא מעט אנשים עם מיגרנות, כולם בעלי פרופיל 45, והם מתפקדים נורמלי לחלוטין למען האמת...
אם זה לא מפריע לך לעשות כל מיני דברים ויש לך התקף פעם ב, אז תגיד שזה קורה ממש מעט ואז יורידו לך ל-64. מצד שני, אם זה קורה המון וזה התקפים ממש ארוכים שמוציאים אותך לגמרי מהריכוז, אז תדווח על זה ואז כנראה תקבל 45...
בכל מקרה, כל התפקידים של 45 יש ל-64, ולרוב גם ההיפך הוא הנכון, ובכל מקרה תמיד 64 עדיף על 45 (אם זה מטריד אותך, אז לא תוכל לקבל קרבי גם עם 64)...

לגבי טכנאי מסוקים-חבר שלי טכנאי ברמת דוד והוא לא מת על התפקיד (כבר 5 חודש בצבא), יציאות גרועות יחסית (פעם בשבועיים בבית, כלומר 11 יום בבסיס ו-3 בבית) ועכשיו עם כל הפעילות שיש (אל תשכח שכל הגיחות המבצעיות יוצאות משם) יש לו מלא פעילויות.
הוא גם יוצא לאבט"שים לפעמים, כשהוא סוגר אז הוא שומר לפעמים, וזה לא הכי כיף בעולם אם זה מה שאתה רוצה לדעת...
לגבי פסילת מקצוע-הבעיה היא שיכולים לתקוע אותך במלא תפקידים לא הכי אטרקטיביים בעולם. יציעו לך דברים כמו אפסנאי, ואפילו עובד כללי יציעו לך, אל תחשוב שיציעו לך דברים טובים אם תפסול מקצוע, אבל לדעתי אין לך יותר מדי מה להפסיד, ואם אתה ממש לא בקטע של להיות טכנאי אז לדעתי לך תפסול מקצוע

בהצלחה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר