לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2006, 11:16
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אין תנאי מדויק...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "מתעניין במודיעין"

אבל יש העדפה לאנשים בעלי פרופיל עורפי (64 ומטה) וגם יש המון בנות בחיל (אולי אפילו יותר מבנים) כי זה בעיקר עבודות לא פיזיות מן הסתם, ויש המון בנות בתפקידים די בכירים בחיל (אני במודיעין בעצמי אז אני יודע).
אגב, כל אחד במודיעין (אפילו אני, שאני רק חצי שנה בצבא) יכול להמליץ על מישהו ולהביא אותו למיונים, כך שהרבה פעמים יש שם שיטה של "חבר מביר חבר" (אני בעצמי הגעתי לשם כי מישהו המליץ עליי, ודיברתי עם המון שמשכו אותם לשם), אז אם אתה מכיר מישהו שם אז בקש שימליץ עלייך. מה שכן, שוב אני אומר, בטופס הזה שאני יכול למלא על מישהו, רשום שם שישנה עדיפות לבעלי פרופיל עורפי כפי שכבר ציינתי, כך שאם אתה בעל פרופלי גבוה אז יש לך סיכויים מעט קטנים יותר להגיע לשם (שוב-זה לא אומר שאין סיכוי, אבל יש העדפה למישהו עם פרופיל נמוך יותר).
תנאי אחד שבוודאות מביא אותך לחיל הוא אם למדת ערבית בבי"ס, וככה לפחות למיונים הראשונים של מודיעין ערבית יזמינו אותך כמעט בוודאות...

כנס לאתר של מודיעין בצה"ל, שם תוכל לראות את כל המסלולים בחיל, וגם תוכל לפנות דרך האתר למדור האיתור של מודיעין, ומי יודע-אולי יזמינו אותך פעם

http://www1.idf.il/aman/Site/spotti...tting.asp?fldid=

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר