לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2006, 01:53
  LiquidForce LiquidForce אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.03.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShArKiMaN שמתחילה ב "אני חייב מוטיבציה ללכת לשריון אם אני לא אקבל מוד"ש..."

אתה רוצה מוטיבציה ואתה אומר "אני לא אצליח" ??
אז אולי כדאי שתחפש לך איזה ג'וב רכרוכי של אפסנאות ?

נו באמת.. איפה הבטחון העצמי שלך? זו לא שאלה של אצליח או אכשל, זו שאלה של רוצה או לא רוצה, ויתרה מזאת - עד כמה אתה באמת רוצה את זה.

בתור אחד שעבר גיבוש חובלים והחליט ללכת לשריון, אני יכול להעיד על כך שהרצון שלך הוא הדבר הכי משמעותי שיקבע איפה אתה תהיה.

אני מתגייס ב 30.7 לחיל השריון, קיבלתי "אישור" להשתבץ בחטיבה 188 (אין טעם לציין כיצד...)
ואני מאוד רוצה לשרת בחיל השריון. בהתחלה בכלל רציתי עתודה, ואף התקבלתי ללימודי הנדסת תוכנה בטכניון. אבל הבנתי שזה לא מה שאני באמת רוצה, אלא מה שאחרים רוצים ומצפים שאהיה.

אז התגייסתי לשריון, ואני בכלל לא מתחרט שלא הלכתי לעתודה או לחובלים =)

אז תחשוב חיובי הכי, "אין דבר שאתה לא יכול לעשות" - שהמשפט הזה יהיה המוטו שלך בשירות הצבאי, ובכלל בחיים !!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2006, 02:13
  samba23 samba23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.07.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ShArKiMaN שמתחילה ב "אני מנסה.... אבל הכושר מטריד אותי....."

ישנו משפט שאומר: "If there's a will, there's a way".

אף אחד לא נולד אתלט, כולם מתחילים בלי כושר. אל תפחד מכלום - תתחיל להתאמן היום. ברגע זה ממש, רד לשכיבות שמיכה וכפיפות בטן, קנה כמה משקולות 5 ק"ג, למה אתה מחכה? זה מדהים כמה שאנשים לא מנצלים את הזמן שיש להם.

כל עוד אתה תרצה להגיע לאנשיהו, אבל עם כל הרצון והלב, אתה תגיע. מבטיח לך.

ואגב, בנוגע לחוויות, אני יכול רק להבטיח לך שקרבי זה באמת הדבר הכי יפה שיש - אין דבר כמו אהבת אחים לנשק, סגמוך עלי שאת האנשים שאתה תכיר שם, לא משנה באיזו יחידה קרבית, אתה תזכור לכל החיים. זה לא כמו להיות ג'ובניק, תאמין לי. קרבי זה אנשים עם נשמה שבאים להגן על המולדת, אנשים עם אידיאלים, אנשים מדהימים אחד אחד. כל אחד יגיד לך את זה. רק להיות איתם יספק לך צחוקים וחוויות שלא תשכח לתקופה ארוכה מאוד.

Tomorrow never comes until it's too late

ישן 23-07-2006, 02:17
צלמית המשתמש של ShArKiMaN
  משתמש זכר ShArKiMaN ShArKiMaN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי samba23 שמתחילה ב "ישנו משפט שאומר: "If there's..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי samba23

ואגב, בנוגע לחוויות, אני יכול רק להבטיח לך שקרבי זה באמת הדבר הכי יפה שיש - אין דבר כמו אהבת אחים לנשק, סגמוך עלי שאת האנשים שאתה תכיר שם, לא משנה באיזו יחידה קרבית, אתה תזכור לכל החיים. זה לא כמו להיות ג'ובניק, תאמין לי. קרבי זה אנשים עם נשמה שבאים להגן על המולדת, אנשים עם אידיאלים, אנשים מדהימים אחד אחד. כל אחד יגיד לך את זה. רק להיות איתם יספק לך צחוקים וחוויות שלא תשכח לתקופה ארוכה מאוד.

בלי שום קשר אני מחזק את מה שאמרת על קרבי
מעולם לא אמרתי אגב שאני רוצה ג'וב....

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר