02-08-2006, 13:13
|
|
חסום
|
|
חבר מתאריך: 17.12.01
|
|
|
הגיבוש הוא החלק הכי קשה בקורס קצינים
אתה תישן באיזור ה6-8 שעות במשך כל הגיבוש כולו (יומיים וחצי + 2 לילות) ויטרטרו אותך כל היום (אגב, כל מה שאתה מביא איתך לשם, אתה סוחב איתך כל היום + קיטבג ב, אז אל תביא פינוקים, רק את המינימום)
בגדול זה כל מיני משימות, תרגילי עבודה בקבוצות, תרגילי פיקוד, תרגיל הדרכה וכו'. גם אם אני אספר לך מה יש שם, זה לא ממש ישנה.
הטיפים שלי לגבי הגיבוש:- אל תוותר על מקלחת, לא משנה מה. הרבע שעה של המקלחת שווה את ההפסד זמן שינה (בייחוד עכשיו בקיץ)
- שאתה מקבל את הדפים להרצאות, תעבור על זה בזמנך הפנוי ותכין את ההרצאה כמו שצריך
- תפעיל את השכל בתרגילים שנותנים ותבין את הפואנטה.. לפני כל תרגיל תיקח שתי דקות לבד/עם שאר חברי הקבוצה ותבינו בדיוק מה רוצים מכם. חוסך לכם ריצות (ויהיו הרבה ריצות)
- כל הגיבוש זה טרטורים. אף פעם לא תעמדו בזמנים (סטייל טירונות, רק יותר גרוע) ואתם יורדים לשכיבות שמיכה לפחות פעם בחצי שעה. תתרגלו..
לגבי ההשלמות, למודיעין שדה לוקחים גם אנשים ללא רקע מודיעיני, אבל אם לא נתנו לך להגיע לשם, כנראה שיש סיבה (תקנים, חוסר התאמה, וואטאבר)
את שאר ההשלמות אני לא מכיר, אבל לאבטחת מידע לא הייתי הולך... להיות קב"ט זה תפקיד שמצריך ממך להיות קפדן מאוד. אבל אמורה להיות לכם שיחת הסבר על ההשלמות.
זהו.
|